×
 

Welkom bij digitaal platform Zesgehuchten!

Welkom op het digitaal platform voor de bewoners van Zesgehuchten in de gemeente Geldrop-Mierlo. Niet alle publicaties op dit interactieve platform zijn openbaar, maar u kunt gratis lid worden als u bewoner bent, of belangstelling heeft.

Leden moeten inloggen om toegang te krijgen tot het hele platform. U kunt lid worden in 2 eenvoudige stappen:

Stap 1: Klik in de linker bovenhoek op "Registreer". Vul de gegevens in om uw gratis account voor OnsPlatform.tv aan te maken. Klik op de link in de bevestigings e-mail om uw account te activeren. Nu kunt u lid worden van digitaal platform Zesgehuchten in stap 2.

Stap 2: U krijgt vanzelf een 2e e-mail ter bevestiging dat u lid bent van digitaal platform Zesgehuchten. Dit omdat wij handmatig alle leden toegang geven tot de website uit veiligheidsoverwegingen. U kunt vervolgens inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

Hulp nodig? Hier kunt u contact opnemen met Ando Alting SibergLiesbeth Hoogers of Agnes Desain.

Nieuws

Wil jij ook onderdeel worden van OnsPlatform?
Wil jij ook onderdeel worden van OnsPlatform?
Op 15 september is OnsPlatform gestart met een crowdfunding campagne. Hiermee geven ze anderen de mogelijkheid om onderdeel te worden van OnsPlatform om dit samen tot hét community platform van Nederland te maken.
Uitbreiding van het bestuur Plein6G
Uitbreiding van het bestuur Plein6G
Na een lange zoektocht prijzen we ons gelukkig dat Stichting Plein6G weer een voltallig bestuur heeft. We kunnen het werk nu tenminste weer verdelen over meer personen.
OnsPlatform.tv bij Maatschappelijk Diner 040
OnsPlatform.tv bij Maatschappelijk Diner 040
Dit jaar was OnsPlatform.tv aanwezig bij het Maatschappelijk Diner 040 in de Colour Kitchen op de High Tech Campus. Na een geslaagde opening met een proefles Bewegen op Afstand werd de avond gestart met pitches van de aanwezige partijen.
Goed Nieuws: Beeldbellen met OnsPlatform.tv op Apple iOS komt er aan!
Goed Nieuws: Beeldbellen met OnsPlatform.tv op Apple iOS komt er aan!
Uit code in WebKit (de motor van Safari) is gebleken dat WebRTC ondersteuning er aan zit te komen. WebRTC is de techniek die OnsPlatform.tv gebruikt voor zijn Beeldbellen en met deze komende update zal Beeldbellen dus ook mogelijk gaan worden op iPhones en iPads.
Nieuws en Bewonersnieuws nu samengevoegd
Nieuws en Bewonersnieuws nu samengevoegd
Aangezien deze website voor en door de inwoners van Zesgehuchten is gemaakt leek het ons niet handig om een scheiding te maken tussen het nieuws van de initiatiefnemers en het bewonersnieuws. Daarom hebben wij deze twee rubrieken nu samengevoegd en kunt u gewoon in het Nieuws uw berichten plaatsen.
Geldropse dorpsquiz bij Plein6G
Geldropse dorpsquiz bij Plein6G
Plein6G organiseert samen met KommuS de eerste Geldropse dorpsquiz. Deze vindt plaats op zaterdagavond 28 oktober 2017. Ook in Zesgehuchten! Met je team moet je proberen op die avond zoveel mogelijk vragen en opdrachten van allerlei soort, voor jong en oud, goed af te werken. Op zaterdag 4 november is er een groot feest met als klapstuk natuurlijk de prijsuitreiking aan de winnaars!
Mooi verhalen over onze wijk
Mooi verhalen over onze wijk
Beste buurtgenoten. Ik woon nu ruim 8 jaar in Geldrop, Zesgehuchten. Ik voel me er al aardig thuis. Eén van mijn favorieten hier is toch wel de Gijzenrooi. Ik wandel er veel en graag. Maar ik weet zeker dat Zesgehuchten nog veel meer mooie plekjes heeft. Plekjes met een mooi verhaal bijvoorbeeld. Die wil ik graag ook leren kennen en dat koppel ik met veel plezier aan mijn nieuwste uitdaging. Ik wil namelijk leren vloggen en hiervoor wil ik graag gebruik maken van de verhalen uit de wijk. Willen jullie mij helpen?
Grote belangstelling bij lancering platform Den Akert
Grote belangstelling bij lancering platform Den Akert
Op 11 april vond de lancering plaats van de community website voor Den Akert. In wijkgebouw Den Akert kwamen een groot aantal buurtbewoners samen om te luisteren naar de presentatie van wijkvereniging Den Akert en OnsPlatform.tv
Ook Den Akert aan de slag met OnsPlatform
Ook Den Akert aan de slag met OnsPlatform
In navolging van Zesgehuchten gaat ook wijkvereniging Den Akert aan de slag met OnsPlatform.tv. Op 11 april vindt de eerste presentatie plaats aan de bewoners. Zij ontvangen deze week de uitnodiging in de bus.
Gratis het nieuws lezen uit Geldrop en omgeving?
Gratis het nieuws lezen uit Geldrop en omgeving?
Misschien was het u nog niet opgevallen maar hier op de website van Zesgehuchten hebben wij een kopje "Ander nieuws". Dit is geen nieuws dat door ons op onze website is geplaatst, maar een verzameling nieuws van Middenstandsbelangen, het Eindhovens Dagblad maar ook bijv. belangrijke berichten van de politie.
More items >

Login widget ONE

Agenda

Vossenspeurspel voor kinderen
Vossenspeurspel voor kinderen
22 okt 2017 from 13:00 until 16:00
Op Landgoed Kasteel Geldrop wonen sinds lange tijd vossen. De woning ”het Vossenhol” op de Heuvel in Geldrop behoorde ooit tot het landgoed. Het is dus niet vreemd dat er mooie verhalen verteld kunnen worden over dit dier. Overdag zie je de vos zelden maar je kunt wel sporen vinden en soms ruik je hem. Het gevogelte op de kinderboerderij wordt goed beschermd als de vos in de buurt is.
Lezing: 'De 10 geboden voor de kunstkoper'
Lezing: 'De 10 geboden voor de kunstkoper'
26 okt 2017 from 20:00 until 22:00
“Een naam is te vervalschen... een genie nooit” - Aan de hand van “de tien geboden voor de kunstkoper” neemt Melanie Dumay u, in het eerste deel van haar lezing, mee in het hoofd en hart van een kunstkoper. Hoe werkt een dergelijk proces in het brein van een kunstliefhebber. Hoe koopt men kunst: met het hoofd of met het hart? Belangrijk is om daarbij op te letten op een valkuil die valse kunst heet. Hoe herkent men valse kunst en hoe is de regel- en wetgeving daaromtrent?
Geldropse dorpsquiz
Geldropse dorpsquiz
28 okt 2017 from 18:30 until 23:30
Vanavond mag heel Geldrop losgaan op de dorpsquiz. Talloze vragen en opdrachten voor jong en oud moeten binnen een paar uur tijd goed afgewerkt worden om een zo hoog mogelijke score te halen voor je team. Wordt jouw team de winnaar?
More items >