×
 

Workshop Rise of the Robot! (2 november)

Op een woensdagmiddag kan je gaan voetballen, gamen, knutselen… Óf je bouwt een robot! Lijkt jou dat wat? Kom dan 2 november naar de workshop Rise of the Robot in het Microlab.
Workshop Rise of the Robot! (2 november)

In het Microlab op Strijp-S geeft de Bibliotheek Eindhoven samen met de Techniekbieb creatieve, technische en te gekke workshops. Maandelijks kan je er iets laten bewegen, oplichten of geluid maken. Deze keer ga je zelfs een echte robot bouwen, én laten bewegen. Hoe?? Door te coderen. Na afloop van deze middag weet je er alles van en kan je zelfs jouw robot met de andere robots laten samenwerken.

 

Deze workshop is speciaal voor jonge uitvinders vanaf 8 jaar. De robots waar je mee gaat werken zijn van de Techniekbieb, en mogen helaas na afloop niet mee naar huis.

Aanmelden via de website.

Locatie: Microlab, Kastanjelaan 400, Eindhoven.

Woensdag 2 november, 14:00 – 15:30 uur.

 

Images

8 Email

Related

Help, red mijn scriptie!
Help, red mijn scriptie!
Zit je met je handen in het haar? Of wil je simpelweg graag wat tips om fluitend door het scriptieproces heen te komen? Voor iedereen die gaat beginnen aan de scriptie, of al enige tijd bezig is, is dinsdag 6 februari in de bibliotheek de workshop: Red mijn scriptie!
Workshop e-books lenen in de Witte Dame (10 november)
Workshop e-books lenen in de Witte Dame (10 november)
Steeds meer mensen lezen boeken digitaal. Met een collectie van meer dan 10.000 e-books heb je bij de Bibliotheek Eindhoven volop keuze. Maar dan moet je wél weten hoe je een e-book moet lenen en hoe je deze kan lezen op een e-reader of tablet. Daarom organiseert de bibliotheek op donderdag 10 november een gratis workshop e-books lenen.
Bibliotheek goes DDW
Bibliotheek goes DDW
Tijdens de DDW is in de Bibliotheek Eindhoven een vol programma met workshops, masterclasses, lezingen en een live designstudio in de Witte Dame. Duurzaamheid is van 22 tot en met 30 oktober het centrale thema – met een creatieve twist.
De Bibliotheek Eindhoven deelt mee
De Bibliotheek Eindhoven deelt mee
Afgelopen maandag is het samenwerkingscontract getekend tussen de Bibliotheek Eindhoven en EindhovenDeelt. Daarmee spreekt de bibliotheek haar steun uit aan dit jonge initiatief om de deeleconomie te stimuleren.
Volle agenda? Krijg grip op je tijd bij de Bibliotheek
Volle agenda? Krijg grip op je tijd bij de Bibliotheek
Menig moeder en vader zal dit herkennen: je rent en vliegt van kinderen naar partner naar werk naar vrienden. Aan 24 uur in een dag heb je niet genoeg. De (gratis) workshop Timemanagement in de Bibliotheek Eindhoven leert je in 3 stappen hoe je ruimte kunt maken in je agenda.