×
 

Workshop e-books lenen in de Witte Dame (10 november)

Steeds meer mensen lezen boeken digitaal. Met een collectie van meer dan 10.000 e-books heb je bij de Bibliotheek Eindhoven volop keuze. Maar dan moet je wél weten hoe je een e-book moet lenen en hoe je deze kan lezen op een e-reader of tablet. Daarom organiseert de bibliotheek op donderdag 10 november een gratis workshop e-books lenen.
Workshop e-books lenen in de Witte Dame (10 november)

De workshop is interactief. Dit betekend dat er niet alleen uitleg wordt gegeven, maar dat je ook meteen zelf actief aan de slag gaat. Zo weet je zeker dat je na afloop je e-reader of tablet de baas bent.

Tijdens de workshop krijg je een demonstratie en algemene uitleg over e-books, maak je kennis met de collectie en online catalogus van de Bibliotheek, leer je over de verschillende manieren waarop je e-books kan lezen én krijg je volop tips & trucs.

De workshop is gratis. Let wel: alleen leden van de bibliotheek hebben toegang tot de e-books collectie. Neem dus je pasje mee. Omdat het interactief is, raden we aan een eigen e-reader, tablet of laptop mee te nemen.

 

Praktische informatie

Workshop e-books lenen, donderdag 10 november van 13:30 tot 15:00 bij de Bibliotheek Eindhoven, Emmmasingel 22. Deze workshop is gratis.

Wel aanmelden via de website.

 

Nota Bene: Elke dinsdag- en zaterdagmorgen is van 11:00 tot 12:00 in de Bibliotheek Eindhoven het Digitaal Café en op dinsdagmiddag van 14:00 tot 15:30 uur in het bibliotheekpunt ’t Hazzo in Waalre. Ook hier kan je terecht voor vragen over e-books – gratis en laagdrempelig.

Images

8 Email
Keywords : 

Related

Help, red mijn scriptie!
Help, red mijn scriptie!
Zit je met je handen in het haar? Of wil je simpelweg graag wat tips om fluitend door het scriptieproces heen te komen? Voor iedereen die gaat beginnen aan de scriptie, of al enige tijd bezig is, is dinsdag 6 februari in de bibliotheek de workshop: Red mijn scriptie!
Workshop Rise of the Robot! (2 november)
Workshop Rise of the Robot! (2 november)
Op een woensdagmiddag kan je gaan voetballen, gamen, knutselen… Óf je bouwt een robot! Lijkt jou dat wat? Kom dan 2 november naar de workshop Rise of the Robot in het Microlab.
Bibliotheek goes DDW
Bibliotheek goes DDW
Tijdens de DDW is in de Bibliotheek Eindhoven een vol programma met workshops, masterclasses, lezingen en een live designstudio in de Witte Dame. Duurzaamheid is van 22 tot en met 30 oktober het centrale thema – met een creatieve twist.
De Bibliotheek Eindhoven deelt mee
De Bibliotheek Eindhoven deelt mee
Afgelopen maandag is het samenwerkingscontract getekend tussen de Bibliotheek Eindhoven en EindhovenDeelt. Daarmee spreekt de bibliotheek haar steun uit aan dit jonge initiatief om de deeleconomie te stimuleren.
Volle agenda? Krijg grip op je tijd bij de Bibliotheek
Volle agenda? Krijg grip op je tijd bij de Bibliotheek
Menig moeder en vader zal dit herkennen: je rent en vliegt van kinderen naar partner naar werk naar vrienden. Aan 24 uur in een dag heb je niet genoeg. De (gratis) workshop Timemanagement in de Bibliotheek Eindhoven leert je in 3 stappen hoe je ruimte kunt maken in je agenda.