×
 

Walk&Talk: zet jouw talent in

Op zoek naar een baan? Tijdens de goed bezochte Walk&Talk-bijeenkomsten buigen werkzoekenden zich samen met een gastspreker over een onderwerp. Maandag 10 oktober staat de Walk&Talk van de Bibliotheek Eindhoven in het teken van jouw talenten.
Walk&Talk: zet jouw talent in

De gastspreker van deze maand is een enthousiaste loopbaanbegeleider. Laat je door hem inspireren en zet jouw talent(en) in voor werk!

Deel je kennis

De missie van de Bibliotheek Eindhoven is om op een laagdrempelige manier de gelegenheid te bieden om kennis op te doen én te delen. Tijdens de bijeenkomsten van de Walk&Talk is dit precies wat er gebeurt. Niet alleen geeft de gastspreker buikbare informatie. Ook is er volop gelegenheid voor werkzoekenden om onderling ervaring te delen, tips uit te wisselen en contacten te leggen.

Ook digitaal biedt de Bibliotheek Eindhoven ruimte om kennis te delen. In de besloten Facebookgroep Walk & Talk Eindhoven kunnen werkzoekenden elkaar tussen de bijeenkomsten door elkaar een helpende hand bieden met informatie en vacatures.

SAM Netwerk

In Brabant en Limburg organiseert de Stichting SAM het werkgeversnetwerk SAM met ca. 45 aangesloten werkgevers. De Gemeente Eindhoven is participant en staat vierkant achter de doelstelling van SAM, te weten het stimuleren van de collegiale samenwerking tussen werkgevers bij o.a. het werven van personeel. Interessante informatie voor werkzoekenden en natuurlijk vele SAM vacatures kun jij ook bekijken en wel op de website van SAM, klik hier.

Praktische informatie

Op elke tweede maandag van de maand is de Walk&Talk, van 10 tot 12 uur in de Bibliotheek Eindhoven, de Witte Dame, Emmasingel 22. Aanmelden voor deze gratis bijeenkomst kan via de website.

De bibliotheek opent op maandag om 12.00 uur voor publiek. Voor de bezoekers van de Walk&Talk is de deur tussen 9.30 en 10.00 uur geopend.

Images

8 Email

Related

Financiële Administratie
Financiële Administratie
Carrière
Carrière
Walk&Talk terugblik
Walk&Talk terugblik
Wanneer je op zoek bent naar (ander) werk, dan kun je daar soms wel wat hulp bij gebruiken. De Walk&Talk is een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden en vindt elke maand plaats in de Bibliotheek Eindhoven. In de zomervakantie blikt ze samen met alle aanwezigen terug – en vooruit!