×
 

The Kids met zangworkshop en singer-songwriter Meneer Schurk

Zondag 7 mei vindt er weer een nieuwe editie van The Kids plaats!Terwijl u onder het genot van een drankje, een hapje en een babbel ontspannen achterover leunt, krijgen de kids een workshop door Centrum voor Pop en Jazz uit Eindhoven. De ouders kunnen genieten van live muziek van singer-songwriterduo Meneer Schurk. Entree: kinderen 3 euro, ouders gratis. Aanvang: 14.00 uur.
The Kids met zangworkshop en singer-songwriter Meneer Schurk

Zoals u gewend bent van The Kids zal er een workshop zijn, een knutselhoek en een singer-songwriter voor de ouders. Deze keer verschillende workshop door Mattheus van Heijnsbergen van Centrum voor Pop en Jazz uit Eindhoven. Tussen 14.00 en 17.00 uur zal er een workshop in drie rondes gegeven worden. Vol is vol! Naast de workshop kunnen de kids in de knutselhoek hun creatieve ei kwijt.

Ronde 1 (14.00-14.45u) Bodyrhythms

De kids gaan aan de slag met geluid maken met hun lichaam (bodysounds). Er worden meerdere ritmes gecombineerd met behulp van hulpteksten. 

Ronde 2 (15.00-15.45u) Doremi Sing a long

De kids gaan met Mattheus werken aan het lied Do Re Mi uit de Sound Of Music. Ze leren eerst een Nederlandstalige variant waarin voorwerpen, mensen of dieren de leidraad zijn. Om de tekst sneller te leren (en omdat het leuk is) verzinnen ze bewegingen bij de woorden in groepjes en vormen ze deze om tot een dans.

Ronde 3 (16.00-16.45) Food Rap

De kids rappen een spreekstuk over eten. Hierbij speelt Mattheus mee op djembé. Een super leuk stuk dat de kinderen binnen no time kennen!

Meneer Schurk

Meneer Schurk is een duo, bestaand uit Simon van den Hurk (25) en David Schram (23). Met het eigen repertoire wil het duo het publiek verplaatsen in andere situaties. Met behulp van piano, gitaar en trompet raakt Meneer Schurk de gevoelige snaar. Naast eigen nummers speelt het duo ook covers van populaire nummers, zoals Budapest (George Ezra) en Catch & Release (Matt Simons). Het repertoire van Meneer Schurk bestaat uit zowel Nederlandstalige als Engelstalige nummers.

Meer informatie: www.popei.nl

Images

8 Email

Related