×
 

Stukafest presents: Stutufest! (17 september)

Studentenkamerfestival Stukafest presenteert Stutufest op dinsdag 17 september, een voorproefje van hun festival in februari! Ervaar de vertrouwde, intieme Stukafest-sfeer, maar dan in de voortuin van POPEI. Acts: ALASKA POLLOCK, Dripping Trees en Thaïti. Aanvang: 20.00 uur. Entree: gratis.
Stukafest presents: Stutufest! (17 september)

Het belooft een feestelijke, zomerse gelegenheid met live acts te worden. Een perfecte gelegenheid om kennis te maken met het grootste studentenfestival van Nederland. Geniet al dansend van de live muziek, of luister naar de aangename klanken op het terras onder genot van een heerlijk biertje. Iedereen is welkom!

ALASKA POLLOCK

ALASKA POLLOCK combineert gitaar gedreven songs met elektronische beats en een heel klein tikje blues. Intrigerend en groovy!

Video van Alaska Pollock:

https://youtu.be/UHvLCDhDe7Y

Dripping Trees

Bij Dripping Trees staat het hoofd op onweer. De driekoppige formatie voelt zich op zijn gemak in het donker en brengt ten alle tijden de herfst met zich mee. De narigheid van het dagelijks leven waar men liever over zwijgt, wordt schaamteloos op tafel gesmeten. De band bouwt zacht, verhalend gefluister uit tot onstuimige uitbarstingen. Harde, explosieve gitaarriffs worden afgewisseld met bijna ongemakkelijke rustmomenten. Laat je meeslepen door de eerlijke, stormachtige, onbevangen maar gecontroleerde liveshow, waarvan je na afloop met een vreemd doch voldaan gevoel de zaal verlaat.

Thaïti

Met hun eigenzinnige exotica-pop, schildert Thaïti de kleuren van hun self-made jungle op elk podium dat ze spelen. Bewapend met percussie, synths, vibey vocals en een gezonde liefde voor zweterige grooves en hooks, heten ze je welkom op hun verdwaalde eenzame eiland, ergens zwevend in deep space.

Coco Popshow kutmuziekbingo

Mensen krijgen een bingokaart met titels erop, dan worden er fragmenten afgespeeld en kan het publiek afstrepen. Volle kaart is bingo. Bij de kutmuziekbingo komt de organisatie in kutpak. De winnaar krijgt vrijkaarten voor Stukafest 2020.

Images

8 Email

Related