×
 

Singer-songwriter Dax in POPEI (8 oktober)

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 8 oktober is het de beurt aan Dax. Zij zal een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Entree: gratis.
Singer-songwriter Dax in POPEI (8 oktober)

De teksten van deze jonge lo-fi indiefolkse singer-songwriter zijn autobiografisch, zonder filter en bovenal eerlijk. Misschien af en toe wel iets té eerlijk. Het schrijven van songs is voor Dax een bevrijdend proces. Sommige songs zijn ontstaan vanuit gedichten, andere komen voort uit ophopende gedachten. Je kunt de chaos zien ontstaan, voelen groeien, tot de bom ontploft en de rust vervolgens wederkeert.

Meer informatie: www.popei.nl

Images

8 Email
Keywords : 
Dax

Related

Genieten tijdens semi-akoestische avond PUURliedjes (4 oktober)
Genieten tijdens semi-akoestische avond PUURliedjes (4 oktober)
Op woensdag 4 oktober vindt de 40e editie van PUURliedjes plaats in POPEI. Een knus onderkomen voor en met singer-songwriters en andere artiesten die met een pak liedjes onder de arm even langs wippen om semi-akoestisch iets te laten horen. Meedoen? Meld je dan van tevoren aan om verzekerd te zijn van een plekje op de bank. En voor de duidelijkheid… komen luisteren is ook zeker een aanrader! Aanvang: 20.00 uur. Entree: gratis.
Clint Eastbird tijdens 10 o’Clock Heroes (6 oktober)
Clint Eastbird tijdens 10 o’Clock Heroes (6 oktober)
Waar Clint Eastbird (indie/pop) de mosterd vandaan heeft? Tijdens het programma 10 o’Clock Heroes op vrijdag 6 oktober komt het antwoord meteen na het optreden. Door er een mixtape in te knallen ben je meteen op de hoogte wie de inspiratiebronnen, voorbeelden of de ware helden zijn. En waarom dan 10 o’Clock? Omdat er dan afgetikt wordt. Aanvang: 22.00 uur. Entree: gratis.