×
 

Singer-songwriter én Spaans genieten op één dag in POPEI

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 16 oktober is het de beurt aan Max Schellekens. Hij zal een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Aansluitend kun je genieten van eten gebaseerd op de Spaanse keuken. Vanaf 19.30 uur is er live Flamenco met 2 danseressen, een zangeres en een gitarist. Entree singer-songwriter: gratis. Entree Noche Flamenca: pay what you want.
Singer-songwriter én Spaans genieten op één dag in POPEI

Bruce Springsteen, Bob Dylan, Neil Young, Jimi Hendrix. Dit zijn allemaal namen uit vervlogen jaren, maar na generaties inspireren ze nog steeds jonge muzikanten. Zo ook Max Schellekens. Met alleen een gitaar en zij stem probeert hij onvervalst verhalen te vertellen, net zoals de helden van vroeger. Eigen werk maar ook covers en instrumentale stukken zal Max gebruiken tijdens deze avond.

Jessica Achten & Sol Acuña (Flamenco danseres/docent), Tijn van der Sanden (Flamenco/Klassiek gitarist) en Cristina Soler (zangeres) zijn artiesten die zich voor langere tijd hebben gespecialiseerd in Flamenco. Zij zullen je ’s avonds meenemen in hun muziek en dans, en de vele kanten van flamenco laten zien. Flamenco is een kunstvorm uit Andalusië (Zuid-Spanje) en bestaat uit de viertal van zang, gitaar en dans. In Flamenco gaat het om het uiten van een gevoel (van intense triestheid tot grote vreugde), waarbij daarnaast het ‘compás’ (ritme) een grote rol speelt. Het is een temperamentvolle, expressieve en krachtige kunstvorm.

Images

8 Email

Related

Spaanse sferen tijdens Noche Flamenca in POPEI (zondag 12 november)
Spaanse sferen tijdens Noche Flamenca in POPEI (zondag 12 november)
Zondag 12 november kun je in POPEI weer genieten in Spaanse sferen tijdens Noche Flamenca. Live muziek en dans en eten gebaseerd op de Spaanse keuken in het gezellige POPEI-café. Tapas vanaf: 17.00 uur. Live muziek en dans vanaf: 19.30 uur. Entree: pay what you want (excl. eten).
Spaanse sferen tijdens Noche Flamenca in POPEI
Spaanse sferen tijdens Noche Flamenca in POPEI
Zondag 22 mei kun je in POPEI weer genieten in Spaanse sferen tijdens Noche Flamenca. Live muziek en dans en eten gebaseerd op de Spaanse keuken in het gezellige PopEi-café. Tapas vanaf: 17.00 uur. Live muziek en dans vanaf: 19.30 uur. Entree: pay what you want (excl. eten).