×
 

Pokémon Go Meetup in de Witte Dame

Ben jij helemaal in de ban van Pokémon GO? Kom dan zaterdag 6 augustus naar de Pokéstop, de Bibliotheek Eindhoven, en neem deel aan de Pokémon GO Meetup. Een dag waarbij je tips en trucs kunt uitwisselen met andere trainers én waarop op verschillende momenten een Lure Module aan gaat.
Pokémon Go Meetup in de Witte Dame

Het populaire Pokémon Go heeft het straatbeeld in korte tijd veranderd. De Bibliotheek Eindhoven verandert continu mee en is als multimediaal kennis- en cultuurcentrum de verbindende factor tussen off- en online. Een openbare plek waar trainers samen kunnen komen om tips & trucs uit te wisselen én het spel te spelen.

Zaterdag 6 augustus gaat tussen 11:30 en 15:00 meerdere keren de Lure Module aan. Om 13:00 is de Meetup in het theater van de bibliotheek. Gotta Catch 'Em All!!

Images

8 Email
Keywords : 

Related

Pokémon Go Meetup in de Witte Dame
Pokémon Go Meetup in de Witte Dame
Ben jij helemaal in de ban van Pokémon GO? Kom dan zaterdag 15 oktober naar de Pokéstop, de Bibliotheek Eindhoven, en neem deel aan de Pokémon GO Meetup. Een dag waarbij je tips en trucs kunt uitwisselen met andere trainers én waarop op verschillende momenten een Lure Module aan gaat.