×
 

Ontdek nieuwe talenten uit de regio tijdens Streekvijver

Vrijdag 7 oktober 2016 is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen Vernon (heavy metal), The BakkPakker ft. Nena & Sidd (punk/rock) en Starve the Artist (alternative rock) tussen 20.30 en 22.30 uur op het podium staan. Entree: gratis.
Ontdek nieuwe talenten uit de regio tijdens Streekvijver

Vernon

Vernon is een nieuwe heavy metal band opgericht in een garage. Met de roots van Metallica, Mötorhead en Judas Priest, zal dit Eindhovense viertal je een ´Blast From the Past´ brengen. Met scheurende solo´s en strakke riffs blazen zij je helemaal omver.  

 

Starve the Artist

Starve the Artist is een viertal alternative rockband uit de regio Eindhoven. De muziek slingert tussen de sounds van zware groove en progressieve atmosferische klanken met een staartje adolescente punk. De heren hebben hun invloeden uit de bands als Clutch, Primus en Tool.

The BakkPakker ft. Nena Sidd

Een combinatie van hiphop en invloeden van andere stijlen. The BakkPakkers werken met loop stations en effect pedalen, wat zorgt voor een dynamieke vorm van musiceren. Begonnen als een duo maar inmiddels hebben ze hun derde lid erbij gekregen. Deze heren zullen een act verzorgen waarbij ze vooral een verhaal willen vertellen en de mensen aan het denken willen zetten door middel van een catchy tune!

Images

8 Email

Related

Rocken tijdens Streekvijver
Rocken tijdens Streekvijver
Vrijdag 22 februari is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om nieuwe bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen Rosettes (classic rock), Leafless (progressieve poprock) en Catalyst (rock) op het podium staan. Zaal open: 20.30 uur. Entree: gratis.
Rocken tijdens Streekvijver (12 januari)
Rocken tijdens Streekvijver (12 januari)
Vrijdag 12 januari is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen The Fifth Ace (rock/metal/punk), Axley (pop/rock) en Burning Cocks (rock) op het podium staan. Zaal open: 20.30 uur. Entree: gratis.