×
 

Leer je iPad beter kennen bij de Bibliotheek (5 november)

Ligt je tablet thuis in een hoek stof te vangen? Heb je het gevoel dat je méér met je tablet zou willen doen? Kom dan zaterdag 29 oktober naar de interactieve cursus in de Bibliotheek Eindhoven. Hier krijg je op eenvoudige manier antwoord op al je vragen.
Leer je iPad beter kennen bij de Bibliotheek (5 november)

Tijdens de cursus krijg je veel praktische tips over het gebruik van je tablet. Hoe installeer je apps? Hoe maak je verbinding met draadloos internet? Hoe stel je de veiligheidsinstellingen in? Na een korte introductie over de tablet volgt een demonstratie van de verschillende instellingen en mogelijkheden.

 

Meteen aan de slag

De cursus is interactief. Wanneer je je eigen tablet meebrengt, kan je alles wat je hoort meteen zelf in de praktijk brengen. Zo weet je zeker dat je de bediening van de tablet echt goed in de vingers krijgt.

 

Android of Apple?

De cursus van zaterdag 29 oktober is voor iedereen die een Android tablet heeft. Op 5 november volgt de cursus speciaal voor de gebruikers van de iPad.

 

Beide cursussen zijn vooral gericht op de basisvaardigheden, zodat ze ook toegankelijk zijn voor nieuwe gebruikers.

 

Iedereen mediawijs

Met het Digitaal Café en de computercursussen geeft de Bibliotheek Eindhoven alle bewoners van Eindhoven de kans om mediawijs te worden. Door actief de digitale vaardigheden te stimuleren, zet de Bibliotheek Eindhoven zich in voor haar missie: er zijn voor iedereen die zich wil ontwikkelen in de basisvoorwaarden die nodig zijn om mee te doen in de maatschappij. Mediawijsheid is een belangrijke randvoorwaarde voor deze deelname en voor het versterken van de zelfredzaamheid.

 

Praktische informatie

De cursus wordt gegeven in de Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22. De workshop kost 10 euro (inclusief een kopje koffie/thee).

 

De cursus Android tablet is op zaterdag 29 oktober, van 13:30 tot 15:00 uur. Aanmelden kan via: https://androidtablet.eventbrite.nl

De cursus iPad is op zaterdag 5 november, aanmelden via de website.

De volgende computercursussen staan nog meer in de planning:

 

Meld je aan voor de nieuwbrief op www.bibliotheekeindhoven.nl om altijd op de hoogte te blijven van de actuele workshops.

Images

8 Email
Keywords : 

Related