×
 

Kinderboekenweek bij de Bibliotheek Eindhoven

Van 5 tot en met 16 oktober is het Kinderboekenweek. Natuurlijk óók in de bibliotheek! Het thema is dit jaar ‘Voor altijd jong’ – oftewel: opa’s en oma’s. 2 kinderboekenschrijvers en een theatermaker laten de opa’s en oma’s in hun verhalen verschijnen.
Kinderboekenweek bij de Bibliotheek Eindhoven

Loet en Oma

In deze muzikale voorleesvoorstelling leest het stoere meisje Loet voor uit haar boek ‘Loet Moet’ samen met Oma. Dit doet zij op haar eigen(wijze), interactieve en knotsgekke manier!

Stefan Boonen leest voor

Stefan Boonen heeft al meer dan 80 kinderboeken geschreven. Speciaal voor de Kinderboekenweek leest hij deze middag voor uit zijn boek ‘Hier waakt oma’. Een lekker gek verhaal over een fantastisch weekend met een bijzondere oma.

Gertrud Jetten vertelt

Houd je van boeken en van paarden? Dan moet je zeker naar Gertrud Jetten komen luisteren. In haar nieuwste boek ‘Hoe ik mijn opa vond en alles anders werd’ gaat niet alleen over paarden, maar óók over een oma! Deze middag vertelt ze hoe het is om schrijfster te zijn en wat er allemaal bij het schrijven van een boek komt kijken.

Praktische informatie

Loet en Oma, gecreëerd en gemaakt door Ruth Bakker. Zondag 9 oktober, van 14.00 tot 14.30. Gratis toegang, wel vooraf aanmelden via de website.

Stefan Boonen, woensdag 12 oktober, van 14.00 tot 16.00 uur. Gratis toegang, wel vooraf aanmelden via de website.

Gertud Jetten, zaterdag 15 oktober, van 14.00 tot 15.30. Gratis toegang, wel aanmelden via de website.

Alle activiteiten vinden plaats in de Witte Dame, Emmasingel 22.

Images

8 Email

Related