×
 

Kerst Verbindt

Op vrijdag 23 december is er in de Bibliotheek Eindhoven een bijzonder kerstdiner: Kerst Verbindt. De belangrijkste gasten deze avond zijn vluchtelingen en iedereen die vluchtelingen een warm hart toedraagt.
Kerst Verbindt

Samen eten verbindt. Initiatiefnemers van Kerst Verbindt zijn Ayhan Eren, Eindhovenaar, Miriam Frosi, gemeenteraadslid van het CDA en Daphne Lemmens, van de Bibliotheek Eindhoven. Zij zijn ervan overtuigd dat ontmoeting en begrip voor elkaars achtergrond zorgt voor een vreedzame en gelukkige wereld waarin niemand een buitenstaander is. Zo willen ze laten zien dat Eindhoven warmte en gastvrijheid te bieden heeft aan vluchtelingen.

Naast het diner worden er ook verhalen verteld en voorgelezen. Zo is er in de bibliotheek, de huiskamer van de stad, volop ruimte voor ontmoetingen.

Het diner en het drinken komt van sponsoren en vrijwilligers. De koffie wordt geschonken vanuit het project Uitgestelde Koffie, waarbij mensen in het bibliotheekcafé een koffie kunnen doneren voor iemand die het niet breed heeft.

Wil je aanwezig zijn bij Kerst Verbindt? Dat kan. Meld je vooraf aan bij Daphne Lemmens: d.lemmens@bibliotheekeindhoven.nl

Images

8 Email

Related