×
 

Intieme sfeer met Vera Zané (13 november)

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 13 november is het de beurt aan Vera Zané. Zij zal een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Entree: gratis.
Intieme sfeer met Vera Zané (13 november)

Vera Zané treedt op door heel Nederland; zowel solo als met haar backingband. Zo heeft ze met haar band al een keer in een overvolle Effenaar gestaan en solo op het International Festival Thiss Fest. Vera Zané zal het publiek persoonlijk benaderen met het verhaal van haar liedjes en de intieme sfeer die ze op het podium schept, dit is wat haar zo uniek maakt. Met haar muziek creëert ze een verbinding tussen mensen, het leven en haar visie daarop. Op dit moment werkt ze aan haar eerste plaat die in het najaar van 2016 gereleased zal worden.

 

Meer informatie: www.popei.nl

Images

8 Email

Related

Vera Zané live in POPEI  , zondag 24 februari
Vera Zané live in POPEI , zondag 24 februari
POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 24 februari is het de beurt aan Vera Zané. Zij zal een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Entree: gratis.