×
 

Geluk vinden met de Schatvinder (13 november)

Sprookjes zijn anders dan het echte leven, dat weten we allemaal. En toch wil iedereen die bekende laatste zin graag in de praktijk ervaren. Maar (lang en) gelukkig leven, hoe doe je dat? Edwin Frericks, de Schatvinder, geeft zondag 13 november in de Bibliotheek Eindhoven een lezing, vol praktische tips voor een gelukkig(er) leven.
Geluk vinden met de Schatvinder (13 november)

Edwin Frericks is zelfstandig coach en ondersteunt als De Schatvinder mensen bij de zoektocht naar bewustwording en verdieping. Bij deze interactieve lezing over levensvragen en geluk ga je misschien weer met nieuwe inzichten naar huis. Door een voorbeeld dat je raakt, door een nieuwe denkrichting of door een ontmoeting met een bijzonder medemens. Met ruimte om te luisteren en te delen. Luchtig en serieus tegelijk. En natuurlijk ook met praktische tips voor een gelukkig(er) leven.

 

Praktische informatie

De lezing ‘En je leefde nog lang en gelukkig…’ door Edwin Frericks is zondag 13 november van 14.00 tot 16.00 in de Bibliotheek Eindhoven, Witte Dame, Emmasingel 22. Entree is gratis. Wel vooraf aanmelden via de website.

Images

8 Email

Related