×
 

Funk, classic rock en indie tijdens HUISMERK in POPEI

Er zijn heel wat bands in de weer in de repetitieruimtes van POPEI. Vrijdag 14 oktober is het weer eens tijd om deze bands naar het café-podium te slepen tijdens HUISMERK. Dit keer met City Funk (funk) en Bottoms Up (rock, classic rock, funk en indie)! Aanvang: 21.00 uur. Entree: gratis.
Funk, classic rock en indie tijdens HUISMERK in POPEI

City Funk

“We begonnen als een coverband met nummers uit veel verschillende stijlen. Van metal tot akoestisch”, vertelt drummer Jasper Nooten. Na genoeg covers te hebben gespeeld zagen ze het licht en besloten ze zich volledig op funk muziek te richten, denk bijvoorbeeld aan Stevie Wonder. De bandleden vinden het leukste aan funk dat je er veel energie in kwijt kunt en funk kan zowel rustig als moddervet klinken.

 

Bottoms Up

Bottoms Up is een studentenband bestaande uit Industrial Design studenten. Eva van der Born speelt toetsen en gitaar, Jelle Wories drums, Ruben Hoogenraad bas, Jolie Smets gitaar en Stijn Ebbers als zang. Dankzij hun uiteenlopende muzikale voorkeur spelen verschillende genres: van Rock en Classic Rock, tot Funk en Indie.

 

Images

8 Email

Related