×
 

Drummers en bassisten workshop (POPEI 4 juni)

Ben jij drummer of bassist? Dan is dit dé workshop die je niet mag missen! POPEI presenteert dinsdag 4 juni een gratis workshop. Tijdens deze workshop worden er onder andere drum- en baspartijen van classic tracks geanalyseerd. Neem vooral je eigen drummer of bassist mee naar deze workshop, én natuurlijk je basgitaar en drumstokken!Zaal: 20.00 uur. Entree: gratis.
Drummers en bassisten workshop (POPEI 4 juni)

Deze editie wordt geven door Martijn Vaassen. Martijn Vaassen is producer/engineer bij Parallel Sound en speelt daarnaast een aantal instrumenten waaronder drums en bas. In deze workshop gaat Martijn samen met het publiek een aantal classic tracks analyseren, waarbij de nadruk telkens ligt op de ritmesectie. Er komen multitracks van zowel grote als kleine hits voorbij, video's van interviews met bandleden, en een flinke portie anekdotes en rock 'n roll trivia. Grote kans dat er nog een mopje drums en bas gespeeld gaat worden. Iedereen welkom, ook als je geen drums of bas speelt.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar marc@popei.nl en kom kijken, luisteren en je laten inspireren om deze tips te gebruiken voor het verbeteren van jouw spel in de toekomst!

Word lid van de Facebook-groep en praat mee: www.facebook.com/groups/drummersenbassisten

Meer informatie: www.popei.nl

Images

8 Email
Keywords : 

Related

Help, red mijn scriptie!
Help, red mijn scriptie!
Zit je met je handen in het haar? Of wil je simpelweg graag wat tips om fluitend door het scriptieproces heen te komen? Voor iedereen die gaat beginnen aan de scriptie, of al enige tijd bezig is, is dinsdag 6 februari in de bibliotheek de workshop: Red mijn scriptie!
Workshop e-books lenen in de Witte Dame (10 november)
Workshop e-books lenen in de Witte Dame (10 november)
Steeds meer mensen lezen boeken digitaal. Met een collectie van meer dan 10.000 e-books heb je bij de Bibliotheek Eindhoven volop keuze. Maar dan moet je wél weten hoe je een e-book moet lenen en hoe je deze kan lezen op een e-reader of tablet. Daarom organiseert de bibliotheek op donderdag 10 november een gratis workshop e-books lenen.
Workshop Rise of the Robot! (2 november)
Workshop Rise of the Robot! (2 november)
Op een woensdagmiddag kan je gaan voetballen, gamen, knutselen… Óf je bouwt een robot! Lijkt jou dat wat? Kom dan 2 november naar de workshop Rise of the Robot in het Microlab.
Bibliotheek goes DDW
Bibliotheek goes DDW
Tijdens de DDW is in de Bibliotheek Eindhoven een vol programma met workshops, masterclasses, lezingen en een live designstudio in de Witte Dame. Duurzaamheid is van 22 tot en met 30 oktober het centrale thema – met een creatieve twist.
De Bibliotheek Eindhoven deelt mee
De Bibliotheek Eindhoven deelt mee
Afgelopen maandag is het samenwerkingscontract getekend tussen de Bibliotheek Eindhoven en EindhovenDeelt. Daarmee spreekt de bibliotheek haar steun uit aan dit jonge initiatief om de deeleconomie te stimuleren.
Volle agenda? Krijg grip op je tijd bij de Bibliotheek
Volle agenda? Krijg grip op je tijd bij de Bibliotheek
Menig moeder en vader zal dit herkennen: je rent en vliegt van kinderen naar partner naar werk naar vrienden. Aan 24 uur in een dag heb je niet genoeg. De (gratis) workshop Timemanagement in de Bibliotheek Eindhoven leert je in 3 stappen hoe je ruimte kunt maken in je agenda.