×
 

Dromerige melancholie met Bram van Langen

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 9 oktober is het de beurt aan Bram van Langen. Hij zal een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Entree: gratis.
Dromerige melancholie met Bram van Langen

Bram van Langen is een singer-songwriter uit Amsterdam. Zijn nummers gaan over reizen, boeken en landen en soms hebben ze een hint naar de fouten in de maatschappij maar meestal een dromerige melancholie. Sinds zijn release van twee nummers op Spotify en iTunes vorige jaar in mei, is hij op tour geweest in Zweden, Estland, Letland, Litouwen, IJsland, Kopenhagen, Berlijn, Portugal en Sicilië. Hij heeft ook sinds kort een 7 inch vinyl uitgebracht!


Images

8 Email

Related

Singer-songwriter Daniel Kist (zondag 18 februari in Pop-ei)
Singer-songwriter Daniel Kist (zondag 18 februari in Pop-ei)
POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 18 februari is het de beurt aan Daniel Kist. Hij zal een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Entree: gratis. 
Singer-songwriter Anne Nederhoed in POPEI
Singer-songwriter Anne Nederhoed in POPEI
POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 19 maart is het de beurt aan Anne Nederhoed. Zij zal een aantal songs ten gehore brengen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Entree: gratis.