×
 

Dansavond zaterdag 9 december in De Uitwijk

Iedereen die van dansen en gezelligheid houdt, wordt uitgenodigd op zaterdagavond 9 december vanaf 20:30 uur in De Uitwijk. Entree gratis!
Dansavond zaterdag 9 december in De Uitwijk

Lekker dansen of genieten van live muziek onder het genot van een drankje, het kan allemaal in onze eigen buurt. De activiteitencommissie heeft het geweldige 2DUWO Leslie en Agnes uitgenodigd om de mensen met hun prachtige nummers op de dansvloer te krijgen.

Kom ook en geniet samen met je buren van een gezellige avond. En zoals de activiteitencommissie zegt: "wij zorgen voor de sfeer, u voor de gezelligheid!"

De Uitwijk, Generaal Pattonlaan 124, EINDHOVEN

 

Images

8 Email

Related

Wijkinfo BESTEMMINGSPLAN WOENSEL
Wijkinfo BESTEMMINGSPLAN WOENSEL
Diverse buurtbewoners hebben ons verontrust benaderd omdat ze van de gemeente een wijkinfo hebben gekregen betreffende wijziging van het Bestemmingsplan Woensel buiten de ring I 2017.
Wethouder Yasin Torunoglu reikt prijzen uit
Wethouder Yasin Torunoglu reikt prijzen uit
Grote opkomst van vrijwilligers in De Uitwijk bij de uitreiking van de eretitel ‘Beste Buur’ en de Generalenbuurt Award door wethouder Yasin Torunoglu. Hanny Voets en Corrie Mattheeuwsen, twee buurtgenoten die bijna 40 jaar zorgdragen voor de dames hobby club, werden voor hun vrijwilligersinzet gewaardeerd met deze eretitel ‘Beste Buur’. De Generalenbuurt Award ging welverdiend naar Jan Soeters die zich nu al 17 jaar als bestuurslid van het gemeenschapshuis De Uitwijk inzet.