×
 

Clint Eastbird tijdens 10 o’Clock Heroes (6 oktober)

Waar Clint Eastbird (indie/pop) de mosterd vandaan heeft? Tijdens het programma 10 o’Clock Heroes op vrijdag 6 oktober komt het antwoord meteen na het optreden. Door er een mixtape in te knallen ben je meteen op de hoogte wie de inspiratiebronnen, voorbeelden of de ware helden zijn. En waarom dan 10 o’Clock? Omdat er dan afgetikt wordt. Aanvang: 22.00 uur. Entree: gratis.
Clint Eastbird tijdens 10 o’Clock Heroes (6 oktober)

Clint Eastbird is een indie-pop band uit Den Bosch met een alternatief randje. De band is net klaar met het maken van hun debut ep genaamd; “Everything in this neighbourhood”. De nummers op de EP gaan tekstueel vooral over het opgroeien en keuzes die je daarin moet maken, die niet altijd de veiligste optie zijn. De muziek van Clint Eastbird is ritmisch, vrolijk met soms een duister randje. Alle nummers hebben een opbouw, versnelling of element die het aanstekelijk maakt en in je hoofd blijft hangen.

Meer informatie: www.popei.nl  

Images

8 Email
Keywords : 

Related

Genieten tijdens semi-akoestische avond PUURliedjes (4 oktober)
Genieten tijdens semi-akoestische avond PUURliedjes (4 oktober)
Op woensdag 4 oktober vindt de 40e editie van PUURliedjes plaats in POPEI. Een knus onderkomen voor en met singer-songwriters en andere artiesten die met een pak liedjes onder de arm even langs wippen om semi-akoestisch iets te laten horen. Meedoen? Meld je dan van tevoren aan om verzekerd te zijn van een plekje op de bank. En voor de duidelijkheid… komen luisteren is ook zeker een aanrader! Aanvang: 20.00 uur. Entree: gratis.
Singer-songwriter Dax in POPEI (8 oktober)
Singer-songwriter Dax in POPEI (8 oktober)
POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 8 oktober is het de beurt aan Dax. Zij zal een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Entree: gratis.