×
 

Bibliotheek presenteert nieuwste trends en titels

De bibliotheek wordt weleens geassocieerd met oude boeken. Maar niets is minder waar. Ook pas verschenen titels zijn in de bibliotheek te leen. Tijdens de inspiratie-ochtend op donderdag 13 oktober presenteert de collectiebeheerder de nieuwste trends en titels in boekenland.
Bibliotheek presenteert nieuwste trends en titels

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, bezoekt de collectiebeheerder meerdere keren per jaar de inkoopbeurs. Tijdens de afgelopen beurs vroeg ze de uitgeverijen: “Welke nieuwe titels vinden jullie het meest bijzonder? Waarvan verwachten jullie het meest?”

Tijdens de informele inspiratie-ochtend presenteert ze de trends en boeken waar de verwachtingen hoog van zijn – met beschrijvingen van de boeken en beeld- of filmmateriaal. Een gezellige manier om je te laten bijpraten.

Donderdag 13 oktober, van 10.00 tot 11.30, Emmasingel 22. Entree is gratis. Aanmelden via de website.

Images

8 Email

Related

Je hebt wél iets te verbergen
Je hebt wél iets te verbergen
Onderzoeksjournalist Maurits Martijn (De Correspondent) schreef samen met Dimitri Tokmetzis het boek 'Je hebt wél iets te verbergen', waarin ze laten zien dat privacy het meest bedreigde mensenrecht van onze tijd is. Donderdag 23 februari vertelt hij hierover bij de Bibliotheek Eindhoven.
De Bibliotheek Eindhoven deelt mee
De Bibliotheek Eindhoven deelt mee
Afgelopen maandag is het samenwerkingscontract getekend tussen de Bibliotheek Eindhoven en EindhovenDeelt. Daarmee spreekt de bibliotheek haar steun uit aan dit jonge initiatief om de deeleconomie te stimuleren.
Scholen gaan uitdaging aan: bouw het beste verhaal
Scholen gaan uitdaging aan: bouw het beste verhaal
Vorige maand stond het in alle kranten: kinderen zijn onvoldoende in staat om een goed opgebouwd verhaal te schrijven. De Bibliotheek Eindhoven heeft samen met LEGO Education een wedstrijd onder basisscholen uitgezet. Hiermee worden de kinderen op een creatieve manier uitgedaagd hun eigen verhaal te maken. Maar liefst 10 scholen uit Eindhoven en Waalre gaan de uitdaging aan!