×
 

Fix Je Bizz: boek je eigen optredens (24 september)

Dinsdag 24 september vindt de 2e editie van Fix Je Bizz plaats. Masterclasses en workshops waarin je zakelijke regel-skills leert voor je muziek. Deze keer met als thema ‘Boek je eigen optredens’ met o.a. muzikant Daan van der Vorst. Aanvang: 20.00 uur. Entree: gratis (reserveer wel een gratis ticket).
Fix Je Bizz: boek je eigen optredens (24 september)

Fix Je Bizz is een terugkerende meeting over de zakelijke kant van muzikant zijn. Je weet wel, datgene ‘wat er ook bij hoort’ als je muziek wil maken voor meer mensen dan alleen jezelf: boekingen, financiën, techniek, promotie, en ga zo maar door. Deze keer gaat het over hoe je je eigen optredens boekt. We gaan elkaar tips geven en inspireren. Hoe doen andere muzikanten dat? Waar lopen ze tegenaan? Wat werkt niet? Wat wel?

Muzikant Daan van der Vorst zal het voortouw nemen om uit te leggen hoe hij succesvol optredens boekt voor z’n eigen bands. Daan is een Eindhovense drummer die al vanaf 2007 actief is in het livecircuit. Hij speelt momenteel in bands zoals Ray Stepien Trio, Potman JR en Rick Gray (USA). In het verleden heeft hij ook gespeeld voor artiesten zoals Iris Penning, Camilla Blue en Aidan & The Wild.

Hij neemt jullie mee in hoe hij dit aanpakt. Te gek om een kijkje te krijgen in de keuken van een ervaren muzikant! Heb je zelf succesverhalen? Vergeet ze deze avond niet te delen. Kortom, je krijgt een hele hoop info die van onschatbare waarde kan zijn om jouw muzikale carrière naar een hogere versnelling te schakelen.

Images

8 Email
Keywords : 

Related