×
 

Update AED Hartveilig Woenselse Heide 26 oktober

Met de toezegging van Driessen autogroep voor een donatie en de donaties van 207 huishoudens tot nu toe hebben we de tweede AED bijna bij elkaar. Maar we zijn er natuurlijk nog steeds niet! er moet nog een derde AED komen om onze wijk hartveilig te maken. Doneer s.v.p.! Iedere euro telt, dus ook een klein bedrag is erg welkom. U kunt uw bijdrage overmaken op NL40INGB0007616128 t.n.v. Buurtpreventie Woenselse Heide o.v.v. Hartveilig Woenselse Heide
Update AED Hartveilig Woenselse Heide 26 oktober

Hartveilig wonen is georganiseerde burenhulp, waarmee het aantal sterfgevallen door een hartstilstand kan verminderen. 

Wanneer iemand onwel wordt en mogelijk een acute circulatiestilstand heeft, is snelle hulp van levensbelang. Hartveilig wonen is een hulpsysteem waarbij vrijwilligers snel ter plaatse kunnen zijn om iemand te reanimeren, in afwachting van de ambulance.

Daarvoor zijn er in Woenselse Heide drie AED's extra nodig om te zorgen dat er in het geval van een hartstilstand iemand binnen 6 minuten aanwezig kan zijn. Inmiddels zijn er dus twee extra AED's bij elkaar.  Maar moet er nog 1500 euro bij komen voor een derde AED.

Daarom is uw donatie zo ontzettend belangrijk! Zelfs is het maar een euro, alle kleine beetjes helpen en we zijn blij met elke donatie, hoe klein ook. U kunt uw bijdrage overmaken op  NL40INGB0007616128 t.n.v. Buurtpreventie Woenselse Heide o.v.v. Hartveilig Woenselse Heide.

8 Email

Related