×
 

Start introductiecursus Taoïstische Tai Chi™ kunsten in Eindhoven

Benieuwd wat tai chi is en hoe het kan helpen? De Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland start een introductieklas. Vanaf 9 januari worden de lessen wekelijks gegeven in de gymzaal van het Stedelijk College, Oude Bossche Baan 20 van 20:00 tot 22:00 uur. Tijdens de lessen wordt kennisgemaakt met de choreografie van de vorm en wordt de basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van de tai chi. De eerste les is een gratis proefles. Later instromen is mogelijk.
Start introductiecursus Taoïstische Tai Chi™ kunsten in Eindhoven

Wereldwijd gezonder door het leven

Tai chi werkt rustgevend en is goed voor circulatie, balans, houding, kracht en flexibiliteit. De bewegingen zijn voor iedereen geschikt ongeacht leeftijd of fysieke conditie. Leden zijn welkom in alle klassen van de vereniging, zowel in Nederland als in 25 andere landen, zonder bijkomende kosten.

Taoïstische tradities

Het taoïsme benadrukt spirituele ontwikkeling door het cultiveren van lichaam en geest, met als uiteindelijk doel in harmonie te komen met jezelf en met de wereld.  De grondbeginselen van de Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland zijn een afspiegeling van de taoïstische tradities waarin vrijwilligerswerk en anderen helpen belangrijk zijn.

Contact

website www.taoist.nl

email info.oost@taoist.nl  

telefoon 0492-769032

Locatie

Stedelijk College

Entree via de ingang aan de achterzijde

Oude Bosschebaan 20 in Eindhoven (navigatie Atletieklaan 1)

Wekelijks vanaf woensdag 9 januari van 20:00 tot 22:00 uur

 

8 Email

Related