×
 

Onderhoud ring Jagershoef

In overleg met de gemeente is besloten om de resterende fases omgekeerd uit te voeren. Om de overlast voor de bewoners in deze periode zo min mogelijk te houden gaan we na fase 8 starten met fase 11 en aansluitend met fase 12, 10 en 9. In de periode januari t/m maart is de kans groot dat we met onwerkbare dagen te maken krijgen en daardoor voor vele woningen niet gewerkt kan worden voor een langere periode.
Onderhoud ring Jagershoef

Fase 11

Vanaf eind januari tot begin maart 2019 wordt in de Koning Arthurlaan tussen de Lohengrinlaan en de Reijnhovestraat gewerkt. Het parkeerterrein voor de voormalige kerk is vanaf de inrit tegenover de Reijnhovestraat gedurende deze periode gewoon te gebruiken. Bewoners in de Reijnhovestraat kunnen hun woning bereiken via Elckerlyclaan - Koning Arthurlaan.

Openbaar vervoer, buslijn 3 Tijdens de uitvoering van fase 8 rijdt de bus via de Vierheemskinderenlaan. Zodra fase 8 gereed is, kan de bus zijn oorspronkelijke route Koning Arthurlaan-Lohengrinlaan-Elckerlyclaan-Firapeellaan v.v. hervatten. Alle haltes zijn dan ingericht en bruikbaar.

Meer informatie Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op www.eindhoven.nl/projecten en op de website van de Stichting Wijkbelang Jagershoef: https://jagershoef.nl/. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Jan-Hein Heijmans, omgevingsmanager van Heijmans Infra. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 – 51 28 26 29 of via de mail: jheijmans3@heijmans.nl.

8 Email

Related