×
 

Nieuws

Rss |
IFrame embed
Wij streven er naar om in de rubriek 'Nieuws' berichten te plaatsen die aansluiten bij onze doelstelling, nl.: het informeren van onze bewoners over alles dat betrekking heeft op Woenselse Heide en haar directe omgeving. U vindt hier o.a.: (actueel) nieuws, mededelingen, wist u datjes, etc. Zo nu en dan 'schonen' we het 'oude' nieuws op en verplaatsen we naar de rubriek: 'Archief'. Heeft u 'nieuws' dat aansluit en wilt u dat delen? Stuur uw post dan door naar: Miekevoll@gmail.com ____________________________________________________________________________________
Berenjacht Woenselse Heide
Berenjacht Woenselse Heide 30-03-2020
Ouders die lang binnen zitten met hun kinderen vanwege het coronavirus, hebben zo een leuke activiteit in de buitenlucht. De adressen worden bijgehouden op een kaart, zodat deelnemers een idee hebben waar ze kunnen zoeken. En die kaart zegt genoeg over de animo voor de actie. Mensen denken soms dat we oproepen om met groepen kinderen naar buiten te gaan en worden dan boos. Dat soort misverstanden mag niet ontstaan. Het idee is dat iedereen met zijn eigen kind op deze manier leuk bezig kan zijn. Maar wel volgens de regels van het RIVM.
Read more >
Heb jij extra hulp nodig in deze tijd? Meld je aan!
Heb jij extra hulp nodig in deze tijd? Meld je aan! 28-03-2020
Onderstaand het adres waar iedereen in Nederland een hulpvraag kan stellen. Ook een ander kan dat doen voor diegene die hulp nodig heeft, maar dat zelf -om wat voor reden dan ook - niet zelf kan/wil melden.
Buurt in bloei Woenselse Heide
Buurt in bloei Woenselse Heide 25-03-2020
Door de coronacrisis is de gang van zaken in ons land momenteel behoorlijk veranderd. Deze crisis raakt ons allemaal. Ook de bedrijven, verenigingen en stichtingen in Woenselse Heide. We kunnen ons voorstellen dat de impact van de crisis nieuwe vragen oproept voor de wijze waarop je je in de wijk inzet. Daarom vinden we het belangrijk om je te laten weten dat je op ons kunt rekenen in deze bijzondere periode. 
Read more >
Wervelend Woensel gaat niet door
Wervelend Woensel gaat niet door 25-03-2020
Opening nieuw (speel)plein Veluwelaan UITGESTELD- Nieuwe datum wordt later bekend gemaakt
Opening nieuw (speel)plein Veluwelaan UITGESTELD- Nieuwe datum wordt later bekend gemaakt 25-03-2020
Het voormalige parkeerterrein nabij basisschool De Schelp wordt een plein. Bij flinke buien is het nieuwe plein een waterberging. Is het water weggetrokken? Dan ben je welkom om te spelen of te sporten. Opening is woensdagmiddag 13 mei 12.15 uur - 13.30 uur . Het plein zoekt nog een naam. Weet jij een goede naam? Laat het dan weten! De winnaar krijgt een prijs!
Read more >
Heidehonk gesloten i.v.m. coronavirus
Heidehonk gesloten i.v.m. coronavirus 16-03-2020
BELANGRIJK: Het bestuur van het Heidehonk heeft besloten de richtlijnen van de gemeente Eindhoven i.v.m. het coronavirus op te volgen. Het Heidehonk is met ingang van nu gesloten. Alle activiteiten gaan dus NIET door. dus houdt u s.v.p. de website in de gaten voor de update. In elk geval gesloten t/m 6 april.
Read more >
Inwonersplein  gaat verhuizen
Inwonersplein gaat verhuizen 09-03-2020
Het Inwonersplein van de gemeente Eindhoven gaat verhuizen. Vanaf 12 maart 2020 vind je het Inwonersplein niet langer in het Stadskantoor maar voortaan in het Stadhuis aan de overzijde. De begane grond is daarvoor in de afgelopen tijd grondig verbouwd om de inwoners nog beter van dienst te kunnen zijn. Vanaf 12 maart 20202 kan je voor het afhalen van je paspoort en rijbewijs, het eventueel aangeven van geboorte en overlijden en bijvoorbeeld het aanvragen van verklaringen op deze nieuwe locatie terecht.
Read more >
Herinrichting Veluwelaan
Herinrichting Veluwelaan 03-03-2020
Maandprogramma maart de Eerdbrand
Maandprogramma maart de Eerdbrand 26-02-2020
Lokaal +
Lokaal + 21-02-2020
Activiteitenlijst en nieuwsbrief maart
Read more >
Gele buurtflyer februari 2020
Gele buurtflyer februari 2020 29-01-2020
De flyer is inmiddels huis aan huis verspreid in de wijk. Hier kunt u de digitale versie nog eens nalezen.
Read more >
24 Maart 2018 Dringend gezocht! Buurtpreventen voor onze wijk
24 Maart 2018 Dringend gezocht! Buurtpreventen voor onze wijk 05-04-2018
Als je je opgeeft voor mee te lopen in het Buurt Preventie Team (BPT) krijg je / en is deze -over 2 avonden verdeelde- cursus gratis. Zie foto's. Gemaakt door Bert van Herk, met toestemming van de deelnemers.
Read more >
7 December 2017 Download de Woenselse Heide Wijkwebsite App!
7 December 2017 Download de Woenselse Heide Wijkwebsite App! 07-12-2017
Sinds deze week biedt OnsPlatform een app aan voor mobiele telefoons en tablets. Met deze app is het erg gemakkelijk om uw community (wijk-)website(s) te bezoeken. Start de app, log in en kies uw community!
Read more >
Juni 2016 Wat is Buurtpreventie nu eigenlijk?
Juni 2016 Wat is Buurtpreventie nu eigenlijk? 13-07-2016
In onderstaand filmpje krijgt u een beeld over Buurtpreventie in diverse wijken van Eindhoven. In Woenselse Heide is de Buurtpreventie niet alleen actief als Buurtwacht, maar is zij tevens de organisator van verschillende andere (leuke) wijkgerichte activiteiten.
Read more >
Vanaf juli 2019 gestopt ivm brandgevaar.
Vanaf juli 2019 gestopt ivm brandgevaar. 11-03-2020
Vanaf nu kunt u GEEN gebruikt frituurvet en of bakolie inleveren bij wijkcentrum Heidehonk. Lees verder...
Read more >
Teveel post?
Teveel post? 22-05-2017
Heeft u zich voor deze community geregistreerd en ontvangt u van ons teveel post?
Read more >
Heeft u wijknieuws of een leuk verhaal?
Heeft u wijknieuws of een leuk verhaal? 16-06-2016
Om deze wijkcommunity levendig en actueel te houden nodigen wij u van harte uit om uw nieuws, activiteit, berichtje, verhaal of foto's met de wijk te delen.
Read more >