×
 

Nieuws

Rss |
IFrame embed
Wij streven er naar om in de rubriek 'Nieuws' berichten te plaatsen die aansluiten bij onze doelstelling, nl.: het informeren van onze bewoners over alles dat betrekking heeft op Woenselse Heide en haar directe omgeving. U vindt hier o.a.: (actueel) nieuws, mededelingen, wist u datjes, etc. Zo nu en dan 'schonen' we het 'oude' nieuws op en verplaatsen we naar de rubriek: 'Archief'. Heeft u 'nieuws' dat aansluit en wilt u dat delen? Stuur uw post dan door naar: Miekevoll@gmail.com ____________________________________________________________________________________
VOGELSHOW 80-jarige Eerste Eindhovense Vogelvereniging DE KLEURKANARIE
VOGELSHOW 80-jarige Eerste Eindhovense Vogelvereniging DE KLEURKANARIE 13-09-2019
Van vrijdagavond 25 oktober t/m zondag 27 oktober (vrijdag 20-22 uur, zaterdag 10-18 uur, zondag 10-16 uur) organiseert onze vogelvereniging de Kleurkanarie een grote vogeltentoonstelling in samenwerking met diverse andere verenigingen uit de regio. Dit jaar is ook haar 80-jarig jubileum.
Read more >
Snoephuizen gezocht voor Halloween
Snoephuizen gezocht voor Halloween 13-09-2019
31 oktober is het weer Halloween🎃 en kunnen de kinderen in de wijk weer gaan Trick or Treaten. Daarvoor wordt er gezocht naar snoephuizen.
Read more >
Rode Kruis folder: Goed voorbereid
Rode Kruis folder: Goed voorbereid 13-09-2019
Stel je eens voor, er breekt brand uit in je huis en je hebt maar één minuut de tijd om spullen bijeen te rapen die je denkt nodig te hebben. Grote kans dat je belangrijke zaken vergeet, of dat je zo snel niet denkt aan informatie als telefoonnummers of gegevens van je nutsvoorzieningen of verzekeringen.
Read more >
Breakdance workshop Jagershoef
Breakdance workshop Jagershoef 08-09-2019
In het wijkgebouw Jagershoef wordt een brakedance workshop gehouden. Kinderen kunnen a.s. vrijdag 13 september nog instromen. Geef je dus snel op!
Read more >
Nieuwe directrice basisschool de Ontmoeting
Nieuwe directrice basisschool de Ontmoeting 06-09-2019
Sinds maart heeft de Ontmoeting een nieuwe directrice. Zij stelt zich hier voor.
Read more >
Seniorendag 30 september
Seniorendag 30 september 12-09-2019
Stichting Buurtpreventie Woenselse Heide organiseert samen met verschillende organisaties voor senioren een gezellige en informatieve middag met als thema: Veilig en prettig zelfstandig wonen
Read more >
24 Oktober : 5 jarig bestaan van het  Repair Cafe  Blixembosch.
24 Oktober : 5 jarig bestaan van het Repair Cafe Blixembosch. 02-09-2019
Gezien de groeiende belangstelling denken wij dat we gedurende de laatste 5 jaar duidelijk in een behoefte voorzien. Daarom is het tijd om ons eerste lustrum te vieren. We doen dat op 24 oktober vanaf 13:00 uur, iedereen is dan welkom in het VTA om dit heuglijke feit met ons te vieren. We hebben een drankje , een hapje en een kort officieel moment. En na 14:00 uur gaan we gewoon weer met z’n allen aan de slag met het normale reparatie werk.
Read more >
Nieuw in Heidehonk - Workshops - Atelier Allerlei
Nieuw in Heidehonk - Workshops - Atelier Allerlei 13-09-2019
Alle workshops zijn inclusief materialen.Wij zorgen voor een lekker kopje koffie of thee met natuurlijk iets lekkers erbij want daar houden we zelf ook erg van. Wij zijn flexibel. Wil je iets anders maken tijdens een van de workshops, alles is bespreekbaar. Workshops gaan door bij minimaal 8 personen.
Read more >
Informatiebijeenkomst “Power, Veerkracht op Leeftijd”.
Informatiebijeenkomst “Power, Veerkracht op Leeftijd”. 22-08-2019
Een bijzonder aanbod voor alle 55-plussers: een informatiebijeenkomst “Power, Veerkracht op Leeftijd”. Donderdag 17 oktober van 14.00-15.30 uur. POWER is een landelijk project voor senioren die willen investeren in persoonlijke groei, sociale netwerken en zinvolle activiteiten. Een belangrijk uitgangspunt daarbij is het behouden en versterken van veerkracht en zelfstandigheid.
Read more >
Welkom bij de Eerdbrand
Welkom bij de Eerdbrand 27-08-2019
Nieuwe directrice basisschool de Schelp
Nieuwe directrice basisschool de Schelp 22-08-2019
Dit schooljaar is er een nieuwe directrice gestart op basisschool de Schelp. Zij stelt zich aan u voor.
Read more >
Burendag 29 september
Burendag 29 september 28-08-2019
Op Burendag willen wij zoveel mogelijk buren met elkaar in contact brengen. Waarom? Omdat onze buurt leuker, socialer en veiliger wordt als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor de buurt. Dat willen we graag samen met onze buren doen!
Read more >
Gele buurtflyer augustus 2019
Gele buurtflyer augustus 2019 19-08-2019
U heeft hem al ontvangen of hij ligt binnenkort in uw brievenbus, de gele buurtflyer. Hier kunt u hem digitaal nog eens nalezen.
Read more >
Bewonersbrief werkzaamheden Meierijlaan
Bewonersbrief werkzaamheden Meierijlaan 17-08-2019
Zie bijlagen, al worden deze nog aangepast: start 26 augustus ipv 2 sept
Read more >
Nieuwe Mental Health First Aid  cursussen (gratis)
Nieuwe Mental Health First Aid cursussen (gratis) 14-08-2019
Vanaf september worden er weer nieuwe Mental Health First Aid (MHFA) cursussen aangeboden. We breiden uit van Gestel naar heel Eindhoven, wat betekent dat alle inwoners, ondernemers en werknemers in Eindhoven deel kunnen nemen aan deze cursus! Ken je mensen die de cursus graag willen volgen? Of sleutelfiguren (bijvoorbeeld vrijwilligers, huisartsen, collega’s of buurtpreventieteams) die weer mensen kennen die geïnteresseerd zijn in de cursus?
Read more >
Lokaal +
Lokaal + 01-07-2019
activiteitenlijst augustus / september
Read more >
Scootmobielclub on tour
Scootmobielclub on tour 11-04-2019
Jaarprogramma Beautiful Connection
Jaarprogramma Beautiful Connection 18-03-2019
Het volledige jaarprogramma van Beatiful Connection is bekend. Kijk hier voor alle activiteiten die gepland staan voor 2019.
Read more >
3 September 2018 Update Herinrichting Veluwelaan
3 September 2018 Update Herinrichting Veluwelaan 03-09-2018
Herinrichting Veluwelaan: In samenspraak met de omwonenden is de gemeente tot een definitief ontwerp gekomen voor de herinrichting van de Veluwelaan. Aanleiding hiervoor was de slechte staat van de fundering en bestrating (asfalt, stoep en parkeervakken). Het vervangen van de bestrating biedt de gelegenheid om de Veluwelaan totaal te vernieuwen, inclusief de aanleg van meer groen. Ook leggen we een apart regenwaterriool aan. Het bestaande riool is onlangs al verbeterd. Lees verder...
Read more >
24 Maart 2018 Dringend gezocht! Buurtpreventen voor onze wijk
24 Maart 2018 Dringend gezocht! Buurtpreventen voor onze wijk 05-04-2018
Als je je opgeeft voor mee te lopen in het Buurt Preventie Team (BPT) krijg je / en is deze -over 2 avonden verdeelde- cursus gratis. Zie foto's. Gemaakt door Bert van Herk, met toestemming van de deelnemers.
Read more >
7 December 2017 Download de Woenselse Heide Wijkwebsite App!
7 December 2017 Download de Woenselse Heide Wijkwebsite App! 07-12-2017
Sinds deze week biedt OnsPlatform een app aan voor mobiele telefoons en tablets. Met deze app is het erg gemakkelijk om uw community (wijk-)website(s) te bezoeken. Start de app, log in en kies uw community!
Read more >
Juni 2016 Wat is Buurtpreventie nu eigenlijk?
Juni 2016 Wat is Buurtpreventie nu eigenlijk? 13-07-2016
In onderstaand filmpje krijgt u een beeld over Buurtpreventie in diverse wijken van Eindhoven. In Woenselse Heide is de Buurtpreventie niet alleen actief als Buurtwacht, maar is zij tevens de organisator van verschillende andere (leuke) wijkgerichte activiteiten.
Read more >
Teveel post?
Teveel post? 22-05-2017
Heeft u zich voor deze community geregistreerd en ontvangt u van ons teveel post?
Read more >
Heeft u wijknieuws of een leuk verhaal?
Heeft u wijknieuws of een leuk verhaal? 16-06-2016
Om deze wijkcommunity levendig en actueel te houden nodigen wij u van harte uit om uw nieuws, activiteit, berichtje, verhaal of foto's met de wijk te delen.
Read more >