×
 

Nieuws

Rss |
IFrame embed
Wij streven er naar om in de rubriek 'Nieuws' berichten te plaatsen die aansluiten bij onze doelstelling, nl.: het informeren van onze bewoners over alles dat betrekking heeft op Woenselse Heide en haar directe omgeving. U vindt hier o.a.: (actueel) nieuws, mededelingen, wist u datjes, etc. Zo nu en dan 'schonen' we het 'oude' nieuws op en verplaatsen we naar de rubriek: 'Archief'. Heeft u 'nieuws' dat aansluit en wilt u dat delen? Stuur uw post dan door naar: Miekevoll@gmail.com ____________________________________________________________________________________
9 mei Spelletjesavond in Heidehonk
9 mei Spelletjesavond in Heidehonk 19-03-2019
Er is weer een spelletjesavond. Iedereen uit Woenselse Heide is welkom deze avond en de entree is GRATIS. Je mag natuurlijk je eigen spellen mee nemen.
Read more >
Jaarprogramma Beautiful Connection
Jaarprogramma Beautiful Connection 18-03-2019
Het volledige jaarprogramma van Beatiful Connection is bekend. Kijk hier voor alle activiteiten die gepland staan voor 2019.
Read more >
Kraakwagen actie 9 maart Foto's
Kraakwagen actie 9 maart Foto's 10-03-2019
Met dank aan rijschool Leeuw . Omdat we hun bus mochten lenen hebben we de spullen bij de mensen die zich op tijd hadden opgegeven kunnen ophalen!!
Read more >
Perfect Pilates Senioren
Perfect Pilates Senioren 07-03-2019
U wist het misschien nog niet, maar op donderdag 4 april begint er in wijkgebouw de Werff de beweegles Pilates voor senioren. Nieuwsgierig geworden? Laat je verrassen en doe een proefles!
Read more >
Oud ijzer gratis opgehaald
Oud ijzer gratis opgehaald 02-03-2019
Voor al uw oud ijzer en alles waar een stekker aan zit. De oud ijzer boer komt alles geheel gratis bij u ophalen. Ook als de spullen boven staan is dit geen probleem.
Read more >
Even voorstellen: Woonconsulente Danielle Kerkhof
Even voorstellen: Woonconsulente Danielle Kerkhof 02-03-2019
Danielle is sinds eind 2018 consulent wonen bij Wooninc.
Read more >
Totaly Fit
Totaly Fit 28-02-2019
Namens Totally Fit (Rosseelstraat 2) zijn alle dames vanaf 50 jaar van harte uitgenodigd.
Read more >
Catering Mama Kookt in Woenselse Heide
Catering Mama Kookt in Woenselse Heide 28-02-2019
Jessica is na 5 jaar koken als hobby haar eigen cateringbedrijfje gestart, Mama Kookt. Mama Kookt is gevestigd op de Biesboslaan in Woenselse Heide. Om de week (de oneven weken) worden er voor een klein bedrag maaltijden gemaakt. Er is telkens keuze uit twee verschillende gerechten.
Read more >
Winterse Heide - Een buurtdag voor iedereen
Winterse Heide - Een buurtdag voor iedereen 25-02-2019
In Woenselse Heide was woensdag 20 februari een creatieve dag waar buurtbewoners elkaar beter konden leren kennen. Hier een artikel uit het Eindhovens Dagblad en foto's van deze dag gemaakt door Bert van Herk.
Read more >
Maandprogramma van maart Lokaal +
Maandprogramma van maart Lokaal + 28-02-2019
Activiteitenprogramma en nieuwsbrief van Lokaal+ over de maand maart.
Read more >
Gele buurtflyer februari 2019
Gele buurtflyer februari 2019 04-02-2019
De gele buurtflyer van de maand februari is weer rondgebracht. Dit keer met een nieuwe ontwerpstijl. Hier vindt u de digitale versie zodat u het altijd nog kunt nalezen.
Read more >
3 September 2018 Update Herinrichting Veluwelaan
3 September 2018 Update Herinrichting Veluwelaan 03-09-2018
Herinrichting Veluwelaan: In samenspraak met de omwonenden is de gemeente tot een definitief ontwerp gekomen voor de herinrichting van de Veluwelaan. Aanleiding hiervoor was de slechte staat van de fundering en bestrating (asfalt, stoep en parkeervakken). Het vervangen van de bestrating biedt de gelegenheid om de Veluwelaan totaal te vernieuwen, inclusief de aanleg van meer groen. Ook leggen we een apart regenwaterriool aan. Het bestaande riool is onlangs al verbeterd. Lees verder...
Read more >
Juli 2018 Buurt in bloei
Juli 2018 Buurt in bloei 17-07-2018
Wat wil jij doen voor de buurt? Een fijne wijk om in te wonen en te werken. Waar je jezelf kunt ontwikkelen en tot bloei kunt komen. Dat willen we allemaal. Met ‘Buurt in Bloei’ verbinden we inwoners met elkaar, maar ook met verenigingen, stichtingen en ondernemers. Zo creëren we samen een kansrijke omgeving. Lees verder...
Read more >
24 Maart 2018 Dringend gezocht! Buurtpreventen voor onze wijk
24 Maart 2018 Dringend gezocht! Buurtpreventen voor onze wijk 05-04-2018
Als je je opgeeft voor mee te lopen in het Buurt Preventie Team (BPT) krijg je / en is deze -over 2 avonden verdeelde- cursus gratis. Zie foto's. Gemaakt door Bert van Herk, met toestemming van de deelnemers.
Read more >
7 December 2017 Download de Woenselse Heide Wijkwebsite App!
7 December 2017 Download de Woenselse Heide Wijkwebsite App! 07-12-2017
Sinds deze week biedt OnsPlatform een app aan voor mobiele telefoons en tablets. Met deze app is het erg gemakkelijk om uw community (wijk-)website(s) te bezoeken. Start de app, log in en kies uw community!
Read more >
Juni 2016 Wat is Buurtpreventie nu eigenlijk?
Juni 2016 Wat is Buurtpreventie nu eigenlijk? 13-07-2016
In onderstaand filmpje krijgt u een beeld over Buurtpreventie in diverse wijken van Eindhoven. In Woenselse Heide is de Buurtpreventie niet alleen actief als Buurtwacht, maar is zij tevens de organisator van verschillende andere (leuke) wijkgerichte activiteiten.
Read more >
Teveel post?
Teveel post? 22-05-2017
Heeft u zich voor deze community geregistreerd en ontvangt u van ons teveel post?
Read more >
Heeft u wijknieuws of een leuk verhaal?
Heeft u wijknieuws of een leuk verhaal? 16-06-2016
Om deze wijkcommunity levendig en actueel te houden nodigen wij u van harte uit om uw nieuws, activiteit, berichtje, verhaal of foto's met de wijk te delen.
Read more >