×
 

Heidehonk krijgt waarderingssubsidie van de Gemeente Eindhoven

Waardering van de gemeente! Om Trots op te zijn . Wijkcentrum Heidehonk heeft het afgelopen anderhalf jaar een totale transformatie doorgemaakt. Met hulp van gemotiveerde vrijwilligers die ons wijkcentrum een warm hart toedragen, is er heel hard gewerkt in en om het gebouw. Er is opgeknapt, aangepakt, geregeld, overlegd en er zijn weer heel veel activiteiten in het Heidehonk.
Heidehonk krijgt waarderingssubsidie van de Gemeente Eindhoven

Hiermee hebben de vrijwilligers van Heidehonk een bijdrage geleverd aan het vergroten van de leefbaarheid en sociale karakter in onze wijk. Die inspanningen zijn bij de gemeente Eindhoven niet onopgemerkt gebleven.

Wij hebben donderdagavond als één van de zeven organisaties in Eindhoven, die dit jaar een waarderingssubsidie toegekend hebben gekregen, een symbolische cheque in ontvangst mogen nemen uit handen van wethouder Torunoglu tijdens een feestelijke bijeenkomst in het oude pompgebouw van Philips.

Iets waar we allemaal heel trots op kunnen zijn! We hopen dan ook dat de bewoners van Woenselse Heide de weg weten te vinden naar het wijkcentrum dat nu de 'Bruisende' status gaat krijgen.

Of misschien mogen we je verwelkomen als vrijwilliger! Vind je het leuk om nieuwe sociale contacten op te doen, wil je wat voor de wijk of buurtgenoten betekenen of zoek je een invulling voor wat verloren uurtjes?

Er is veel te doen en veel ruimte voor ideeën in ons wijkcentrum. Kom dan eens langs of bel even voor het maken van een afspraak.

Ons telefoonnummer is 040 842 7432

De koffie staat klaar! Je bent meer dan welkom om ons team te versterken.

Groetjes Team Heidehonk

8 Email

Related