×
 

De eerste samen door de wijk bij elkaar gespaarde AED opgehangen

De AED werd opgehangen in de Schoklandstraat 17 en is aangemeld bij hartslag.nu. Hij werd geheel belangeloos opgehangen door Dijkhof installatie techniek en zij zullen dat ook doen met de volgende AED. De volgende AED wordt a.s. donderdag opgehangen in de Schouwenlaan bij nummer 15. Het is geweldig dat we dit als bewoners van Woenselse Heide samen bij elkaar hebben gekregen, maar we zijn er nog niet! Om onze wijk hartveilig te maken is er nog één AED nodig!
De eerste samen door de wijk bij elkaar gespaarde AED opgehangen

Een AED is een apparaat dat door een schok kan zorgen dat iemand een hartstilstand overleeft. Per jaar krijgen ongeveer 17.000 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. De ambulance is er vaak niet op tijd voor een goede overlevingskans. Daarom zijn deze buurt AED's zo ontzettend belangrijk!  De eerste 6 minuten zijn cruciaal. Als iemand dan start met reanimeren en een AED aansluit, is de kans op overleven het grootst. Een ambulance redt het vaak niet om binnen 6 minuten bij het slachtoffer te zijn. 

Om een burgerhupverlener binnen 6 minuten met een AED bij een slachtoffer te laten zijn, moeten er meerdere AED's verspreid door de wijk hangen. Daarom is die 3e laatste AED ook zo belangrijk.

We hebben uw donatie dan ook heel hard nodig! We zijn blij met elk bedrag dat u kunt missen, ook al is het maar 1 euro. U kunt uw bijdrage overmaken op:

NL40 INGB 000 7616128 tnv buurtpreventie Woenselse Heide , onder vermelding van Hartveilig Woenselse Heide

 

Images

8 Email

Related