×
 

Welkom

Welkom op deze website. Wij willen alles wat Woenselse Heide tot Woenselse Heide maakt bij elkaar brengen, makkelijk vindbaar maken en een ieder informeren over wat er in Woenselse Heide leeft.

Indien u bewoner bent van Woenselse Heide of geïnteresseerd bent in onze wijk, dan nodigen wij u uit om (gratis) lid te worden van deze interactieve website community.
Zo blijft u niet alleen op de hoogte, maar heeft u ook de gelegenheid om zélf wijk gerelateerde berichten te plaatsen. 

De registratie"knop" vindt u links boven in uw scherm. Bij het registreren wordt u om uw adresgegevens gevraagd. Deze kunt u in uw profiel op privé instellen, zodat het afgeschermd blijft voor andere gebruikers.
Wanneer u zich niet volledig registreert kiest u voor een niet interactieve website. Dat wil zeggen: bepaalde onderwerpen en berichten zijn dan onzichtbaar en u kunt geen reacties plaatsen.

Berichten met een commercieel doel worden verwijderd. 

Namens het bestuur,

Mieke Voll,

voorzitter Buurtpreventie Woenselse Heide  

Nieuws

Wij streven er naar om in de rubriek 'Nieuws' berichten te plaatsen die aansluiten bij onze doelstelling, nl.: het informeren van onze bewoners over alles dat betrekking heeft op Woenselse Heide en haar directe omgeving. U vindt hier o.a.: (actueel) nieuws, mededelingen, wist u datjes, etc. Zo nu en dan 'schonen' we het 'oude' nieuws op en verplaatsen we naar de rubriek: 'Archief'. Heeft u 'nieuws' dat aansluit en wilt u dat delen? Stuur uw post dan door naar: Franka1968@gmail.com ____________________________________________________________________________________
Zaterdag 1 Juli 2017 Leer gratis reanimeren!
Zaterdag 1 Juli 2017 Leer gratis reanimeren!
Leer levens redden tijdens een gratis reanimatiecursus. Zo weet je wat je moet doen bij een hartstilstand. Na afloop van de cursus word je burgerhulpverlener. De cursus vindt plaats op zaterdag 1 juli in het Philips Stadion. Vooraf aanmelden op:
13 Juni 2017 Speelcadeau
13 Juni 2017 Speelcadeau
Beste mede-Eindhovenaren, sommige gezinnen in Eindhoven hebben het financieel moeilijk. Zij zijn aangewezen op de hulp van anderen om te kunnen voorzien in hun dagelijkse behoeften. Dat kan bijvoorbeeld gaan om voedsel, kleding, of: kinderspeelgoed. ‘Speelcadeau’ is de speelgoedbank voor Eindhoven. Deze organisatie zamelt gebruikt speelgoed in en knapt het op. Het mooie, vernieuwde speelgoed wordt dan weer weggegeven aan kinderen uit gezinnen met weinig inkomen. Lees verder...
12 Juni 2017 Inbrekers en Bargoense tekens
12 Juni 2017 Inbrekers en Bargoense tekens
In diverse wijken rondom Woenselse Heide zijn inbrekers actief. Door middel van Bargoense tekens (symbolen) laten zij elkaar weten waar ze wel of juist niet in kunnen breken. Lees verder...
8 Juni 2017 Computercursussen in Woenselse Heide
8 Juni 2017 Computercursussen in Woenselse Heide
In samenwerking met Digitolk en wijkcentrum Heidehonk, is Buurtpreventie Woenselse Heide voornemens om een tweetal computercursussen aan te bieden voor geïnteresseerden in/uit onze wijk. Lees verder...
Persbericht: Wervelend Woensel 2017 Het was een groot feest!
Persbericht: Wervelend Woensel 2017 Het was een groot feest!
Zondag 21 mei j.l. hadden vertegenwoordigers van verschillende organisaties uit de Tempel, Woenselse Heide en Blixembosch een groot wijkfeest georganiseerd in het Henri Dunantpark met als thema “bewoners met elkaar verbinden”. Lees verder...
More items >

Agenda

Elke woensdag spreekuur WIJ Eindhoven
Elke woensdag spreekuur WIJ Eindhoven
28 jun 2017 from 10:00 until 12:00
Meer info:
Elke woensdagochtend koffie drinken bij de Kiosk
Elke woensdagochtend koffie drinken bij de Kiosk
28 jun 2017 from 10:00 until 12:00
De Kiosk is weer elke woensdagochtend open. De koffie staat klaar en buurtgenoten ontmoeten elkaar!
Naailes, elke donderdagavond!
Naailes, elke donderdagavond!
29 jun 2017 from 19:30 until 21:30
Voor alle buurtgenoten! Naaimachines zijn aanwezig, maar wenselijk is het om eigen machine mee te nemen. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen.
Vrouwengroep op vrijdag
Vrouwengroep op vrijdag
30 jun 2017 from 09:00 until 11:00
Elke vrijdagochtend komen wij in wijkcentrum Heidehonk bijeen om elkaar te ontmoeten. Lees verder...
Elke vrijdagochtend koffie of thee drinken bij de Kiosk
Elke vrijdagochtend koffie of thee drinken bij de Kiosk
30 jun 2017 from 10:00 until 12:00
(Ook op woensdagochtend)
More items >

BPWH

Stichting Buurtpreventie Woenselse Heide (ofwel: BPWH) is in twee delen opgericht. Woenselse Heide 1 in 1997 en Woenselse Heide 2 in 1998. Zij zijn gefuseerd op 1 januari 2014. En stelt zich tot doel om de leefbaarheid en veiligheid in de wijk te vergroten.

Om dit te kunnen bewerkstelligen werkt zij samen met vrijwilligers uit de wijk, de gemeente, politie, woningcorporaties en buro Cement.
Tot voor kort bestond Buurtpreventie Woenselse Heide uit twee aparte preventies: BPWH 1 en BPWH 2. Per 1 januari 2014 zijn deze samen gegaan onder een nieuwe naam:

Buurtpreventie Woenselse Heide (BPWH).

(Stichting Buurtpreventie WH is te vergelijken met een soort van wijkvereniging of bewonersorganisatie).