×
 

Welkom

Welkom op deze website. Wij willen alles wat Woenselse Heide tot Woenselse Heide maakt bij elkaar brengen, makkelijk vindbaar maken en een ieder informeren over wat er in Woenselse Heide leeft.

Indien u bewoner bent van Woenselse Heide of geïnteresseerd bent in onze wijk, dan nodigen wij u uit om (gratis) lid te worden van deze interactieve website community.
Zo blijft u niet alleen op de hoogte, maar heeft u ook de gelegenheid om zélf wijk gerelateerde berichten te plaatsen. 

De registratie"knop" vindt u links boven in uw scherm. Bij het registreren wordt u om uw adresgegevens gevraagd. Deze kunt u in uw profiel op privé instellen, zodat het afgeschermd blijft voor andere gebruikers.
Wanneer u zich niet volledig registreert kiest u voor een niet interactieve website. Dat wil zeggen: bepaalde onderwerpen en berichten zijn dan onzichtbaar en u kunt geen reacties plaatsen.

Berichten met een commercieel doel worden verwijderd. 

Namens het bestuur,

Mieke Voll,

voorzitter Buurtpreventie Woenselse Heide  

Nieuws

Wij streven er naar om in de rubriek 'Nieuws' berichten te plaatsen die aansluiten bij onze doelstelling, nl.: het informeren van onze bewoners over alles dat betrekking heeft op Woenselse Heide en haar directe omgeving. U vindt hier o.a.: (actueel) nieuws, mededelingen, wist u datjes, etc. Zo nu en dan 'schonen' we het 'oude' nieuws op en verplaatsen we naar de rubriek: 'Archief'. Heeft u 'nieuws' dat aansluit en wilt u dat delen? Stuur uw post dan door naar: Franka1968@gmail.com ____________________________________________________________________________________
Welkom bij Frits Junior Robotclub!!
Welkom bij Frits Junior Robotclub!!
Zit je in groep 8 van de basisschool en wil je meedoen met onze Frits Junior Robotclub? We zoeken slimme Robotbouwers (jongens/meisjes), die met Lego Mindstorms Robots aan de slag willen. Misschien weet je wel dat het wedstrijdteam van onze school meedoet met internationale wedstrijden! Lees verder...
Dinsdag 21 november 2017 Informatieavond met minilessen op het Frits Philips lyceum-mavo
Dinsdag 21 november 2017 Informatieavond met minilessen op het Frits Philips lyceum-mavo
Welkom op de informatieavond met minilessen bij Frits Philips lyceum-mavo. Op dinsdag 21 november vindt onze jaarlijkse informatieavond met minilessen plaats, deze keer in ons mooie nieuwe schoolgebouw! Lees verder...
Hartveilig Woenselse Heide!
Hartveilig Woenselse Heide!
Beste mensen, we willen onze wijk -Woenselse Heide- hartveilig maken. Lees verder...
Zondag 29 oktober Halloween op de Splinter!
Zondag 29 oktober Halloween op de Splinter!
Halloween op Speelpark de Splinter! De entrée bedraagt € 2,50 p/p. U kunt pinnen bij de kassa. Ook het winkeltje zal deze avond geopend zijn met diverse warme Halloween versnaperingen. Om de route voor iedereen leuk te maken zal er een systeem gehandhaafd worden om mensen steeds in kleine groepjes te laten starten. Maar geen zorgen, voor wachtrij vermaak wordt gezorgd!
Dinsdag 31 Oktober 2017 Halloweentocht in/door de wijk!
Dinsdag 31 Oktober 2017 Halloweentocht in/door de wijk!
Kom je ook mee griezelen? Geef je dan voor 26 oktober op via email:
More items >

Agenda

Elke woensdag spreekuur WIJ Eindhoven
Elke woensdag spreekuur WIJ Eindhoven
18 okt 2017 from 10:00 until 12:00
Meer info:
Elke woensdagochtend koffie drinken bij de Kiosk
Elke woensdagochtend koffie drinken bij de Kiosk
18 okt 2017 from 10:00 until 12:00
De Kiosk is weer elke woensdagochtend open. De koffie staat klaar en buurtgenoten ontmoeten elkaar!
Juli 2017 Creaclub Woensel, elke donderdagavond!
Juli 2017 Creaclub Woensel, elke donderdagavond!
19 okt 2017 from 19:00 until 21:30
Hallo dames van Woensel! Wij zijn een leuke en gezellige club die nog nieuwe leden zoekt om met elkaar creatief te zijn met textiel. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld op de naaimachine, breien, haken, bedazzlen, etc.
Gratis- Repair Café
Gratis- Repair Café
19 okt 2017 from 19:00 until 22:00
Repair Café Blixembosch is een ontmoetingsplaats in VTA Blixems waar u samen met onze specialisten uw defecte spullen gratis kunt (laten) repareren. Ook bewoners uit omringende wijken, zoals Woenselse Heide zijn welkom. Let op: gesloten tijdens vakanties!
21 Oktober 2017 Feestelijke opening: Embassy of Data, Embassy of Robot Love, Modebelofte en Vlisco
21 Oktober 2017 Feestelijke opening: Embassy of Data, Embassy of Robot Love, Modebelofte en Vlisco
21 okt 2017 from 17:30 until 20:00
In het hart van Eindhoven bezetten modetalenten, robots en data-liefhebbers het voormalige V&D warenhuis. Speciaal voor Dutch Design Week en World Design Event wordt in dit leegstaande pand door Het Nieuwe Instituut, Robot Love, Modebelofte en Vlisco nieuw leven geblazen en bent u van harte uitgenodigd voor de feestelijke openingsreceptie. Lees verder...
More items >

BPWH

Stichting Buurtpreventie Woenselse Heide (ofwel: BPWH) is in twee delen opgericht. Woenselse Heide 1 in 1997 en Woenselse Heide 2 in 1998. Zij zijn gefuseerd op 1 januari 2014. En stelt zich tot doel om de leefbaarheid en veiligheid in de wijk te vergroten.

Om dit te kunnen bewerkstelligen werkt zij samen met vrijwilligers uit de wijk, de gemeente, politie, woningcorporaties en buro Cement.
Tot voor kort bestond Buurtpreventie Woenselse Heide uit twee aparte preventies: BPWH 1 en BPWH 2. Per 1 januari 2014 zijn deze samen gegaan onder een nieuwe naam:

Buurtpreventie Woenselse Heide (BPWH).

(Stichting Buurtpreventie WH is te vergelijken met een soort van wijkvereniging of bewonersorganisatie).