×
 

Welkom

Welkom op deze website. Wij willen alles wat Woenselse Heide tot Woenselse Heide maakt bij elkaar brengen, makkelijk vindbaar maken en een ieder informeren over wat er in Woenselse Heide leeft.

Indien u bewoner bent van Woenselse Heide of geïnteresseerd bent in onze wijk, dan nodigen wij u uit om (gratis) lid te worden van deze interactieve website community.
Zo blijft u niet alleen op de hoogte, maar heeft u ook de gelegenheid om zélf wijk gerelateerde berichten te plaatsen. 

De registratie"knop" vindt u links boven in uw scherm. Bij het registreren wordt u om uw adresgegevens gevraagd. Deze kunt u in uw profiel op privé instellen, zodat het afgeschermd blijft voor andere gebruikers.
Wanneer u zich niet volledig registreert kiest u voor een niet interactieve website. Dat wil zeggen: bepaalde onderwerpen en berichten zijn dan onzichtbaar en u kunt geen reacties plaatsen.

Berichten met een commercieel doel worden verwijderd. 

Namens het bestuur,

Mieke Voll,

voorzitter Buurtpreventie Woenselse Heide  

Nieuws

Wij streven er naar om in de rubriek 'Nieuws' berichten te plaatsen die aansluiten bij onze doelstelling, nl.: het informeren van onze bewoners over alles dat betrekking heeft op Woenselse Heide en haar directe omgeving. U vindt hier o.a.: (actueel) nieuws, mededelingen, wist u datjes, etc. Zo nu en dan 'schonen' we het 'oude' nieuws op en verplaatsen we naar de rubriek: 'Archief'. Heeft u 'nieuws' dat aansluit en wilt u dat delen? Stuur uw post dan door naar: Miekevoll@gmail.com ____________________________________________________________________________________
Kom maar op met je initiatief
Kom maar op met je initiatief
Heb jij een idee waarmee je Eindhoven mooier en socialer maakt? En kun je daar hulp bij gebruiken? Dan helpt de gemeente je graag verder.
WOONopoly: Een nieuwe game die zowel spannend als leerzaam is
WOONopoly: Een nieuwe game die zowel spannend als leerzaam is
Hee, dat is leuk: een computerspel dat leuk is om te spelen én waar je nog veel van opsteekt ook. Alles wat met huren te maken heeft komt voorbij in WOONopoly, een game die bedacht en ontwikkeld is door Stichting Huurdersvertegenwoordiging Woonbedrijf.
Jumpsessie voor moeders
Jumpsessie voor moeders
Op dinsdag 1 oktober van 10.00-12.00 uur organiseren we een Jumpsessie in het Heidehonk speciaal voor moeders.
VOGELSHOW 80-jarige Eerste Eindhovense Vogelvereniging DE KLEURKANARIE
VOGELSHOW 80-jarige Eerste Eindhovense Vogelvereniging DE KLEURKANARIE
Van vrijdagavond 25 oktober t/m zondag 27 oktober (vrijdag 20-22 uur, zaterdag 10-18 uur, zondag 10-16 uur) organiseert onze vogelvereniging de Kleurkanarie een grote vogeltentoonstelling in samenwerking met diverse andere verenigingen uit de regio. Dit jaar is ook haar 80-jarig jubileum.
Wijkinfo werkzaamheden Veluwelaan
Wijkinfo werkzaamheden Veluwelaan
More items >

Agenda

Vrouwengroep op vrijdag
Vrouwengroep op vrijdag
20 sep 2019 from 09:00 until 11:00
Elke vrijdagochtend komen wij in wijkcentrum Heidehonk bijeen om elkaar te ontmoeten. Lees verder...
Elke vrijdagochtend Vrouweninloop
Elke vrijdagochtend Vrouweninloop
20 sep 2019 from 09:00 until 11:00
Iedere vrijdagochtend komen we met een aantal vrouwen uit de buurt samen in het Heidehonk. Wat we dan doen bepalen we met zijn allen; sporten, wandelen, knutselen, met elkaar praten, samen ontbijten enz. Iedere vrouw uit de Woenselse Heide is van harte welkom! Lees verder...
Elke vrijdagmiddag, knutselen in de Splinter
Elke vrijdagmiddag, knutselen in de Splinter
20 sep 2019 from 15:00 until 17:00
Vanaf 2 maart 2018, elke vrijdag knutselen. Kom jij ook? Geheel gratis! Check vooraf eerst de agenda van de Splinter website:
Breakdance workshop Jagershoef
Breakdance workshop Jagershoef
20 sep 2019 from 16:00 until 18:00
In het wijkgebouw Jagershoef wordt een brakedance workshop gehouden. Kinderen kunnen a.s. vrijdag 13 september nog instromen. Geef je dus snel op!
Indiase dans voor 5-10 jaar Heidehonk
Indiase dans voor 5-10 jaar Heidehonk
20 sep 2019 from 17:00 until 19:00
Meer informatie over Indiase dans? Wijkcentrum Heidehonk: 040-8427432
More items >

BPWH

Stichting Buurtpreventie Woenselse Heide (ofwel: BPWH) is in twee delen opgericht. Woenselse Heide 1 in 1997 en Woenselse Heide 2 in 1998. Zij zijn gefuseerd op 1 januari 2014. En stelt zich tot doel om de leefbaarheid en veiligheid in de wijk te vergroten.

Om dit te kunnen bewerkstelligen werkt zij samen met vrijwilligers uit de wijk, de gemeente, politie, woningcorporaties en buro Cement.
Tot voor kort bestond Buurtpreventie Woenselse Heide uit twee aparte preventies: BPWH 1 en BPWH 2. Per 1 januari 2014 zijn deze samen gegaan onder een nieuwe naam:

Buurtpreventie Woenselse Heide (BPWH).

(Stichting Buurtpreventie WH is te vergelijken met een soort van wijkvereniging of bewonersorganisatie).