×
 

Welkom

Welkom op deze website. Wij willen alles wat Woenselse Heide tot Woenselse Heide maakt bij elkaar brengen, makkelijk vindbaar maken en een ieder informeren over wat er in Woenselse Heide leeft.

Indien u bewoner bent van Woenselse Heide of geïnteresseerd bent in onze wijk, dan nodigen wij u uit om (gratis) lid te worden van deze interactieve website community.
Zo blijft u niet alleen op de hoogte, maar heeft u ook de gelegenheid om zélf wijk gerelateerde berichten te plaatsen. 

De registratie"knop" vindt u links boven in uw scherm. Bij het registreren wordt u om uw adresgegevens gevraagd. Deze kunt u in uw profiel op privé instellen, zodat het afgeschermd blijft voor andere gebruikers.
Wanneer u zich niet volledig registreert kiest u voor een niet interactieve website. Dat wil zeggen: bepaalde onderwerpen en berichten zijn dan onzichtbaar en u kunt geen reacties plaatsen.

Berichten met een commercieel doel worden verwijderd. 

Namens het bestuur,

Mieke Voll,

voorzitter Buurtpreventie Woenselse Heide  

Nieuws

Wij streven er naar om in de rubriek 'Nieuws' berichten te plaatsen die aansluiten bij onze doelstelling, nl.: het informeren van onze bewoners over alles dat betrekking heeft op Woenselse Heide en haar directe omgeving. U vindt hier o.a.: (actueel) nieuws, mededelingen, wist u datjes, etc. Zo nu en dan 'schonen' we het 'oude' nieuws op en verplaatsen we naar de rubriek: 'Archief'. Heeft u 'nieuws' dat aansluit en wilt u dat delen? Stuur uw post dan door naar: Miekevoll@gmail.com ____________________________________________________________________________________
Maandprogramma maart de Eerdbrand
Maandprogramma maart de Eerdbrand
Lokaal +
Lokaal +
Activiteitenlijst en nieuwsbrief maart
All Sports voor groep 5 t/m 8
All Sports voor groep 5 t/m 8
Iedere woensdagmiddag kunnen de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 uit Woenselse Heide meedoen met de gratis sportactiviteit ALL SPORTS.
Bomen Rode Kruislaan
Bomen Rode Kruislaan
Op woensdag 26 februari start de gemeente met het vervangen van de bomen aan de Rode Kruislaan.
Tennisvereniging Bokt - Tennis Open hussel
Tennisvereniging Bokt - Tennis Open hussel
TV Bokt brengt graag mensen in beweging. Iedere laatste woensdagavond van de maand organiseert de Recreatie Commissie van TV Bokt daarvoor de Open woensdagavond-Hussel op sportpark Bokt, Anconalaan 1. Dat betekent dat niet-leden welkom zijn om kennis te maken met onze open vereniging. De Husselavond duurt van 19:00 uur tot 21:30.
More items >

Agenda

Elke woensdag spreekuur WIJ Eindhoven
Elke woensdag spreekuur WIJ Eindhoven
26 feb 2020 from 10:00 until 12:00
Iedereen is welkom voor vragen rondom werk en inkomen, opvoeden, WMO, financiën, ontmoeten en vervoer.
Sportcafé
Sportcafé
26 feb 2020 from 14:00 until 17:30
Vanaf 5 februari start in het Heidehonk een sportcafé voor ouderen. Elke woensdag middag vanaf 14.00 uur tot 1730u
Gratis- Repair Café
Gratis- Repair Café
27 feb 2020 from 14:00 until 17:00
Repair Café Blixembosch is een ontmoetingsplaats in VTA Blixems waar u samen met onze specialisten uw defecte spullen gratis kunt (laten) repareren. Ook bewoners uit omringende wijken, zoals Woenselse Heide zijn welkom. Let op: gesloten tijdens vakanties en feestdagen. Lees verder voor meer informatie over openingstijden.
Country linedans
Country linedans
27 feb 2020 from 19:30 until 22:00
Elke donderdagavond in het Heidehonk, country linedans. Van 19.30 tot 22.00 uur. Voor info 06-40058036. Kosten 15 euro per maand.
Elke vrijdagmiddag, knutselen in de Splinter
Elke vrijdagmiddag, knutselen in de Splinter
28 feb 2020 from 15:00 until 17:00
Vanaf 2 maart 2018, elke vrijdag knutselen. Kom jij ook? Geheel gratis! Check vooraf eerst de agenda van de Splinter website:
More items >

BPWH

Stichting Buurtpreventie Woenselse Heide (ofwel: BPWH) is in twee delen opgericht. Woenselse Heide 1 in 1997 en Woenselse Heide 2 in 1998. Zij zijn gefuseerd op 1 januari 2014. En stelt zich tot doel om de leefbaarheid en veiligheid in de wijk te vergroten.

Om dit te kunnen bewerkstelligen werkt zij samen met vrijwilligers uit de wijk, de gemeente, politie, woningcorporaties en buro Cement.
Tot voor kort bestond Buurtpreventie Woenselse Heide uit twee aparte preventies: BPWH 1 en BPWH 2. Per 1 januari 2014 zijn deze samen gegaan onder een nieuwe naam:

Buurtpreventie Woenselse Heide (BPWH).

(Stichting Buurtpreventie WH is te vergelijken met een soort van wijkvereniging of bewonersorganisatie).