×
 

Welkom

Welkom op deze website. Wij willen alles wat Woenselse Heide tot Woenselse Heide maakt bij elkaar brengen, makkelijk vindbaar maken en een ieder informeren over wat er in Woenselse Heide leeft.

Indien u bewoner bent van Woenselse Heide of geïnteresseerd bent in onze wijk, dan nodigen wij u uit om (gratis) lid te worden van deze interactieve website community.
Zo blijft u niet alleen op de hoogte, maar heeft u ook de gelegenheid om zélf wijk gerelateerde berichten te plaatsen. 

De registratie"knop" vindt u links boven in uw scherm. Bij het registreren wordt u om uw adresgegevens gevraagd. Deze kunt u in uw profiel op privé instellen, zodat het afgeschermd blijft voor andere gebruikers.
Wanneer u zich niet volledig registreert kiest u voor een niet interactieve website. Dat wil zeggen: bepaalde onderwerpen en berichten zijn dan onzichtbaar en u kunt geen reacties plaatsen.

Berichten met een commercieel doel worden verwijderd. 

Namens het bestuur,

Mieke Voll,

voorzitter Buurtpreventie Woenselse Heide  

Nieuws

Wij streven er naar om in de rubriek 'Nieuws' berichten te plaatsen die aansluiten bij onze doelstelling, nl.: het informeren van onze bewoners over alles dat betrekking heeft op Woenselse Heide en haar directe omgeving. U vindt hier o.a.: (actueel) nieuws, mededelingen, wist u datjes, etc. Zo nu en dan 'schonen' we het 'oude' nieuws op en verplaatsen we naar de rubriek: 'Archief'. Heeft u 'nieuws' dat aansluit en wilt u dat delen? Stuur uw post dan door naar: Miekevoll@gmail.com ____________________________________________________________________________________
Kerstlichtshow Rode Kruislaan van start en zet zich in voor de AED's van Woenselse Heide
Kerstlichtshow Rode Kruislaan van start en zet zich in voor de AED's van Woenselse Heide
Wie in de donkere dagen voor kerst door de Rode Kruislaan rijdt, kan de versieringen aan een aantal huizen haast niet missen. De lampjes zijn ten opzichte van vorig jaar verdubbeld. Deze show is dagelijks gratis te bekijken om 17.00-18.00-19.00 uur en duurt ongeveer 15 minuten. Maar wist je dat ze dit jaar ook geld inzamelen voor de AED's voor onze wijk?
Lokaal +
Lokaal +
Activiteitenprogramma en nieuwsbrief van november
Gele buurt flyer november 2018
Gele buurt flyer november 2018
De gele buurtflyer is als het goed is bij iedereen thuis bezorgd. Nu ook op de website zodat je alle informatie nog eens kunt nalezen. Want we hopen zo ontzettend dat we samen met onze buurt het geld voor de AED's bij elkaar krijgen. Natuurlijk ook informatie over de buurttent die a.s. zaterdag op het Nederlandplein staat, een bericht van de nieuwe wijkagent, kerstbrunch in het Heidehonk, de nieuwjaarsreceptie voor alle bewoners van de wijk en nog andere belangrijke data voor uw agenda.
Adopteer een straat
Adopteer een straat
Iedereen kan een stukje straat, park, plein, of welke plek je ook na aan het hart ligt, adopteren. Je zorgt ervoor dat dit plekje netjes blijft. Of je kiest een boomspiegel of geveltuintje waar je je groene vingers hun gang kunt laten gaan. Iedereen die zijn woonomgeving een warm hart toedraagt kan meedoen.
Saamhorigheidsgevoel in Zeewolde: 'AED-actie ongelooflijk succes
Saamhorigheidsgevoel in Zeewolde: 'AED-actie ongelooflijk succes
Steeds vaker schaffen mensen samen met hun buren een AED aan. Zeewolde is een van de plekken waar de actie een opvallend succes is, daar zijn er twintig geplaatst.
More items >

Agenda

Gratis-Repair Café
Gratis-Repair Café
13 dec 2018 from 14:00 until 17:00
Repair Café Blixembosch is een ontmoetingsplaats in VTA Blixems waar u samen met onze specialisten uw defecte spullen gratis kunt (laten) repareren. Ook bewoners uit omringende wijken, zoals Woenselse Heide zijn welkom. Let op: gesloten tijdens vakanties!
Creaclub Woensel, elke donderdagavond!
Creaclub Woensel, elke donderdagavond!
13 dec 2018 from 19:00 until 21:30
Hallo dames van Woensel! Wij zijn een leuke en gezellige club die nog nieuwe leden zoekt om met elkaar creatief te zijn met textiel. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld op de naaimachine, breien, haken, bedazzlen, etc.
Country linedans nog leden gezocht
Country linedans nog leden gezocht
13 dec 2018 from 19:30 until 22:00
Elke donderdagavond in het Heidehonk, country linedans. Van 19.30 tot 22.00 uur. Voor info 06-40058036. Kosten 15 euro per maand.
Elke vrijdagochtend Vrouweninloop
Elke vrijdagochtend Vrouweninloop
14 dec 2018 from 09:00 until 11:00
Iedere vrijdagochtend komen we met een aantal vrouwen uit de buurt samen in het Heidehonk. Wat we dan doen bepalen we met zijn allen; sporten, wandelen, knutselen, met elkaar praten, samen ontbijten enz. Iedere vrouw uit de Woenselse Heide is van harte welkom! Lees verder...
Elke vrijdagmiddag, knutselen in de Splinter
Elke vrijdagmiddag, knutselen in de Splinter
14 dec 2018 from 15:00 until 17:00
Vanaf 2 maart 2018, elke vrijdag knutselen. Kom jij ook? Geheel gratis! Check vooraf eerst de agenda van de Splinter website:
More items >

BPWH

Stichting Buurtpreventie Woenselse Heide (ofwel: BPWH) is in twee delen opgericht. Woenselse Heide 1 in 1997 en Woenselse Heide 2 in 1998. Zij zijn gefuseerd op 1 januari 2014. En stelt zich tot doel om de leefbaarheid en veiligheid in de wijk te vergroten.

Om dit te kunnen bewerkstelligen werkt zij samen met vrijwilligers uit de wijk, de gemeente, politie, woningcorporaties en buro Cement.
Tot voor kort bestond Buurtpreventie Woenselse Heide uit twee aparte preventies: BPWH 1 en BPWH 2. Per 1 januari 2014 zijn deze samen gegaan onder een nieuwe naam:

Buurtpreventie Woenselse Heide (BPWH).

(Stichting Buurtpreventie WH is te vergelijken met een soort van wijkvereniging of bewonersorganisatie).