×
 

Welkom

Welkom op deze website. Wij willen alles wat Woenselse Heide tot Woenselse Heide maakt bij elkaar brengen, makkelijk vindbaar maken en een ieder informeren over wat er in Woenselse Heide leeft.

Indien u bewoner bent van Woenselse Heide of geïnteresseerd bent in onze wijk, dan nodigen wij u uit om (gratis) lid te worden van deze interactieve website community.
Zo blijft u niet alleen op de hoogte, maar heeft u ook de gelegenheid om zélf wijk gerelateerde berichten te plaatsen. 

De registratie"knop" vindt u links boven in uw scherm. Bij het registreren wordt u om uw adresgegevens gevraagd. Deze kunt u in uw profiel op privé instellen, zodat het afgeschermd blijft voor andere gebruikers.
Wanneer u zich niet volledig registreert kiest u voor een niet interactieve website. Dat wil zeggen: bepaalde onderwerpen en berichten zijn dan onzichtbaar en u kunt geen reacties plaatsen.

Berichten met een commercieel doel worden verwijderd. 

Namens het bestuur,

Mieke Voll,

voorzitter Buurtpreventie Woenselse Heide  

Nieuws

Wij streven er naar om in de rubriek 'Nieuws' berichten te plaatsen die aansluiten bij onze doelstelling, nl.: het informeren van onze bewoners over alles dat betrekking heeft op Woenselse Heide en haar directe omgeving. U vindt hier o.a.: (actueel) nieuws, mededelingen, wist u datjes, etc. Zo nu en dan 'schonen' we het 'oude' nieuws op en verplaatsen we naar de rubriek: 'Archief'. Heeft u 'nieuws' dat aansluit en wilt u dat delen? Stuur uw post dan door naar: Franka1968@gmail.com ____________________________________________________________________________________
21 Mei 2017 Wervelend Woensel; Hét buurtfeest voor iedereen!
21 Mei 2017 Wervelend Woensel; Hét buurtfeest voor iedereen!
Op zondag 21 mei wordt het Henri Dunant park omgetoverd tot één groot, gezellig en feestelijk plein. Van 14 tot 19.00 uur kun je volop komen genieten van onder andere:
21 Mei 2017 OPROEPJE voor de Speelgoedmarkt op het Wervelend Woensel feest!
21 Mei 2017 OPROEPJE voor de Speelgoedmarkt op het Wervelend Woensel feest!
Op zondag 21 mei zal het Henri Dunant park omgetoverd worden tot een super gezellig ‘plein’.Met hele leuke activiteiten voor zowel jong als oud zoals o.a.: (muziek-)optredens, dj, pony rijden, springkussens, kano varen, diverse demonstraties, lekker eten en drinken, een ballonnenwedstrijd, speelgoedmarkt en nog héél veel meer! Eén ding is zeker: het wordt één groot feest!!! Oproep voor de kinderen:
19 Februari 2017 Nieuwbouw volgen: Meierijlaan
19 Februari 2017 Nieuwbouw volgen: Meierijlaan
In het noorden van Eindhoven is een nieuw project in voorbereiding. Hier zal Van Wanrooij Projectontwikkeling 24 woningen gaan realiseren. De Meierijlaan is een rustige straat op een ideale locatie; groene omgeving met veel voorziening in de buurt. Het project volgen? Klik op onderstaande website:
Woensdag 1 Maart 2017 Informatie- en discussiebijeenkomst Kindermishandeling
Woensdag 1 Maart 2017 Informatie- en discussiebijeenkomst Kindermishandeling
Deelname is gratis. Telefonisch of per email aanmelden via:
30 Januari 2017 Vier dagen Carnaval bij c.v. de Lichtstadnarren!
30 Januari 2017 Vier dagen Carnaval bij c.v. de Lichtstadnarren!
Vanaf 25 februari staat wijkcentrum Heidehonk weer volop in het teken van Carnaval! De Lichtstadnarren vieren -samen met u en uw kinderen- weer een gezellig feest. Het volledige programma leest u hieronder...
More items >

Agenda

Gratis- Repair Café
Gratis- Repair Café
23 feb 2017 from 14:00 until 17:00
Repair Café Blixembosch is een ontmoetingsplaats in VTA Blixems waar u samen met onze specialisten uw defecte spullen gratis kunt (laten) repareren. Ook bewoners uit omringende wijken, zoals Woenselse Heide zijn welkom.
Naailes, elke donderdagavond!
Naailes, elke donderdagavond!
23 feb 2017 from 19:30 until 21:30
Voor alle buurtgenoten! Naaimachines zijn aanwezig, maar wenselijk is het om eigen machine mee te nemen. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen.
Vrouwengroep op vrijdag
Vrouwengroep op vrijdag
24 feb 2017 from 09:00 until 11:00
Elke vrijdagochtend komen wij in wijkcentrum Heidehonk bijeen om elkaar te ontmoeten. Lees verder...
Elke vrijdagochtend koffie of thee drinken bij de Kiosk
Elke vrijdagochtend koffie of thee drinken bij de Kiosk
24 feb 2017 from 10:00 until 12:00
(Ook op woensdagochtend)
Zaterdag 25 Februari 2017 Lichtstadnarrenbal
Zaterdag 25 Februari 2017 Lichtstadnarrenbal
25 feb 2017 from 20:11 until 23:59
Muziek: optreden van Martino + DJ Sound Wave. De zaal is om 19.30 uur open. Aanvang: zie tijdstip hieronder (de eindtijd klopt niet, er wordt door gefeest tot in de late uurtjes).
More items >

BPWH

Stichting Buurtpreventie Woenselse Heide (ofwel: BPWH) is in twee delen opgericht. Woenselse Heide 1 in 1997 en Woenselse Heide 2 in 1998. Zij zijn gefuseerd op 1 januari 2014. En stelt zich tot doel om de leefbaarheid en veiligheid in de wijk te vergroten.

Om dit te kunnen bewerkstelligen werkt zij samen met vrijwilligers uit de wijk, de gemeente, politie, woningcorporaties en buro Cement.
Tot voor kort bestond Buurtpreventie Woenselse Heide uit twee aparte preventies: BPWH 1 en BPWH 2. Per 1 januari 2014 zijn deze samen gegaan onder een nieuwe naam:

Buurtpreventie Woenselse Heide (BPWH).

(Stichting Buurtpreventie WH is te vergelijken met een soort van wijkvereniging of bewonersorganisatie).