×
 

Welkom

Welkom op deze website. Wij willen alles wat Woenselse Heide tot Woenselse Heide maakt bij elkaar brengen, makkelijk vindbaar maken en een ieder informeren over wat er in Woenselse Heide leeft.

Indien u bewoner bent van Woenselse Heide of geïnteresseerd bent in onze wijk, dan nodigen wij u uit om (gratis) lid te worden van deze interactieve website community.
Zo blijft u niet alleen op de hoogte, maar heeft u ook de gelegenheid om zélf wijk gerelateerde berichten te plaatsen. 

De registratie"knop" vindt u links boven in uw scherm. Bij het registreren wordt u om uw adresgegevens gevraagd. Deze kunt u in uw profiel op privé instellen, zodat het afgeschermd blijft voor andere gebruikers.
Wanneer u zich niet volledig registreert kiest u voor een niet interactieve website. Dat wil zeggen: bepaalde onderwerpen en berichten zijn dan onzichtbaar en u kunt geen reacties plaatsen.

Berichten met een commercieel doel worden verwijderd. 

Namens het bestuur,

Mieke Voll,

voorzitter Buurtpreventie Woenselse Heide  

Nieuws

Wij streven er naar om in de rubriek 'Nieuws' berichten te plaatsen die aansluiten bij onze doelstelling, nl.: het informeren van onze bewoners over alles dat betrekking heeft op Woenselse Heide en haar directe omgeving. U vindt hier o.a.: (actueel) nieuws, mededelingen, wist u datjes, etc. Zo nu en dan 'schonen' we het 'oude' nieuws op en verplaatsen we naar de rubriek: 'Archief'. Heeft u 'nieuws' dat aansluit en wilt u dat delen? Stuur uw post dan door naar: Franka1968@gmail.com ____________________________________________________________________________________
Juli 2018 Buurt in bloei
Juli 2018 Buurt in bloei
Wat wil jij doen voor de buurt? Een fijne wijk om in te wonen en te werken. Waar je jezelf kunt ontwikkelen en tot bloei kunt komen. Dat willen we allemaal. Met ‘Buurt in Bloei’ verbinden we inwoners met elkaar, maar ook met verenigingen, stichtingen en ondernemers. Zo creëren we samen een kansrijke omgeving. Lees verder...
Vakantiesluiting Heidehonk van 16 juli tot 13 augustus
Vakantiesluiting Heidehonk van 16 juli tot 13 augustus
Onze klussers gaan wel gewoon door, hulp is altijd welkom. Reageren via:
22 Augustus 2018 Informatieavond
22 Augustus 2018 Informatieavond
In de bijlage een uitnodiging die we kregen doorgestuurd van het Stedelijk College m.b.t. een informatieavond op 22-8 over de tijdelijke intrek van het Stedelijk College in het gebouw aan de Broodberglaan.
Juli 2018 Eindhoven de skonste!
Juli 2018 Eindhoven de skonste!
Meer info:
Er is weer koffie en thee in het Henri Dunantpark!
Er is weer koffie en thee in het Henri Dunantpark!
Ondanks het feit dat we erg verdrietig en boos zijn dat de kiosk er niet meer is….hebben we toch een glimlach op ons gezicht want…. De koffie inloop op Woensdagochtend in het Henri Dunantpark gaat door!!!! Met dank aan de gemeente Eindhoven mogen we een prachtige ‘pipowagen’ lenen compleet met kopjes, tafels, stoelen, parasols. Lees verder...
More items >

Agenda

UPDATE... Elke maandagavond deskundige hulp bij computerproblemen
UPDATE... Elke maandagavond deskundige hulp bij computerproblemen
23 jul 2018 from 19:30 until 22:00
Heeft u problemen met uw computer, laptop, tablet, of mobiele telefoon? Vanaf januari 2018 is er elke maandagavond een vrije inloop waar deskundigen u proberen te helpen. UPDATE= tot nu toe wordt deze avond matig bezocht. Lees verder...
Elke woensdag koffie drinken bij de Pipo wagen (voormalige plek van de Kiosk)
Elke woensdag koffie drinken bij de Pipo wagen (voormalige plek van de Kiosk)
25 jul 2018 from 10:00 until 12:00
De Pipo wagen staat er elke woensdagochtend. De koffie staat klaar en buurtgenoten ontmoeten elkaar! Kom genieten van een gezellig samenzijn met een gastvrij ontvangst door onze 3 gastheren! Lees verder...
Gratis- Repair Café
Gratis- Repair Café
26 jul 2018 from 14:00 until 17:00
Repair Café Blixembosch is een ontmoetingsplaats in VTA Blixems waar u samen met onze specialisten uw defecte spullen gratis kunt (laten) repareren. Ook bewoners uit omringende wijken, zoals Woenselse Heide zijn welkom. Let op: gesloten tijdens vakanties!
Juli 2017 Creaclub Woensel, elke donderdagavond!
Juli 2017 Creaclub Woensel, elke donderdagavond!
26 jul 2018 from 19:00 until 21:30
Hallo dames van Woensel! Wij zijn een leuke en gezellige club die nog nieuwe leden zoekt om met elkaar creatief te zijn met textiel. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld op de naaimachine, breien, haken, bedazzlen, etc.
Elke vrijdagochtend Vrouweninloop
Elke vrijdagochtend Vrouweninloop
27 jul 2018 from 09:00 until 11:00
Iedere vrijdagochtend komen we met een aantal vrouwen uit de buurt samen in het Heidehonk. Wat we dan doen bepalen we met zijn allen; sporten, wandelen, knutselen, met elkaar praten, samen ontbijten enz. Iedere vrouw uit de Woenselse Heide is van harte welkom! Lees verder...
More items >

BPWH

Stichting Buurtpreventie Woenselse Heide (ofwel: BPWH) is in twee delen opgericht. Woenselse Heide 1 in 1997 en Woenselse Heide 2 in 1998. Zij zijn gefuseerd op 1 januari 2014. En stelt zich tot doel om de leefbaarheid en veiligheid in de wijk te vergroten.

Om dit te kunnen bewerkstelligen werkt zij samen met vrijwilligers uit de wijk, de gemeente, politie, woningcorporaties en buro Cement.
Tot voor kort bestond Buurtpreventie Woenselse Heide uit twee aparte preventies: BPWH 1 en BPWH 2. Per 1 januari 2014 zijn deze samen gegaan onder een nieuwe naam:

Buurtpreventie Woenselse Heide (BPWH).

(Stichting Buurtpreventie WH is te vergelijken met een soort van wijkvereniging of bewonersorganisatie).