×
 

Welkom

Welkom op deze website. Wij willen alles wat Woenselse Heide tot Woenselse Heide maakt bij elkaar brengen, makkelijk vindbaar maken en een ieder informeren over wat er in Woenselse Heide leeft.

Indien u bewoner bent van Woenselse Heide of geïnteresseerd bent in onze wijk, dan nodigen wij u uit om (gratis) lid te worden van deze interactieve website community.
Zo blijft u niet alleen op de hoogte, maar heeft u ook de gelegenheid om zélf wijk gerelateerde berichten te plaatsen. 

De registratie"knop" vindt u links boven in uw scherm. Bij het registreren wordt u om uw adresgegevens gevraagd. Deze kunt u in uw profiel op privé instellen, zodat het afgeschermd blijft voor andere gebruikers.
Wanneer u zich niet volledig registreert kiest u voor een niet interactieve website. Dat wil zeggen: bepaalde onderwerpen en berichten zijn dan onzichtbaar en u kunt geen reacties plaatsen.

Berichten met een commercieel doel worden verwijderd. 

Namens het bestuur,

Mieke Voll,

voorzitter Buurtpreventie Woenselse Heide  

Nieuws

Wij streven er naar om in de rubriek 'Nieuws' berichten te plaatsen die aansluiten bij onze doelstelling, nl.: het informeren van onze bewoners over alles dat betrekking heeft op Woenselse Heide en haar directe omgeving. U vindt hier o.a.: (actueel) nieuws, mededelingen, wist u datjes, etc. Zo nu en dan 'schonen' we het 'oude' nieuws op en verplaatsen we naar de rubriek: 'Archief'. Heeft u 'nieuws' dat aansluit en wilt u dat delen? Stuur uw post dan door naar: Miekevoll@gmail.com ____________________________________________________________________________________
Blijf thuis, alleen samen krijgen we corona onder controle
Blijf thuis, alleen samen krijgen we corona onder controle
Berenjacht Woenselse Heide
Berenjacht Woenselse Heide
Ouders die lang binnen zitten met hun kinderen vanwege het coronavirus, hebben zo een leuke activiteit in de buitenlucht. De adressen worden bijgehouden op een kaart, zodat deelnemers een idee hebben waar ze kunnen zoeken. En die kaart zegt genoeg over de animo voor de actie. Mensen denken soms dat we oproepen om met groepen kinderen naar buiten te gaan en worden dan boos. Dat soort misverstanden mag niet ontstaan. Het idee is dat iedereen met zijn eigen kind op deze manier leuk bezig kan zijn. Maar wel volgens de regels van het RIVM.
Heb jij extra hulp nodig in deze tijd? Meld je aan!
Heb jij extra hulp nodig in deze tijd? Meld je aan!
Onderstaand het adres waar iedereen in Nederland een hulpvraag kan stellen. Ook een ander kan dat doen voor diegene die hulp nodig heeft, maar dat zelf -om wat voor reden dan ook - niet zelf kan/wil melden.
Buurt in bloei Woenselse Heide
Buurt in bloei Woenselse Heide
Door de coronacrisis is de gang van zaken in ons land momenteel behoorlijk veranderd. Deze crisis raakt ons allemaal. Ook de bedrijven, verenigingen en stichtingen in Woenselse Heide. We kunnen ons voorstellen dat de impact van de crisis nieuwe vragen oproept voor de wijze waarop je je in de wijk inzet. Daarom vinden we het belangrijk om je te laten weten dat je op ons kunt rekenen in deze bijzondere periode. 
Wervelend Woensel gaat niet door
Wervelend Woensel gaat niet door
More items >

Agenda

Elke vrijdagmiddag, knutselen in de Splinter
Elke vrijdagmiddag, knutselen in de Splinter
10 apr 2020 from 15:00 until 17:00
Vanaf 2 maart 2018, elke vrijdag knutselen. Kom jij ook? Geheel gratis! Check vooraf eerst de agenda van de Splinter website:
 Elke 2e vrijdag van de maand: Kienen!
Elke 2e vrijdag van de maand: Kienen!
10 apr 2020 from 19:30 until 22:00
Zaal open vanaf 18.30 uur. Aanvang: 19.30 uur. Er worden 14 rondes gespeeld met 1, 2 en 3 rijtjes. Lees verder...
Indiase dans voor 17 jaar en ouder Heidehonk
Indiase dans voor 17 jaar en ouder Heidehonk
11 apr 2020 from 10:00 until 11:30
Meer informatie over Indiase dans? Wijkcentrum Heidehonk: 040-8427432
Dagelijks Tai Chi in het Henri Dunantpark
Dagelijks Tai Chi in het Henri Dunantpark
13 apr 2020 from 09:30 until 11:00
(De agenda geeft wekelijks weer, maar u kunt elke dag terecht)
Yoga in Heidehonk
Yoga in Heidehonk
13 apr 2020 from 10:30 until 11:30
De lessen zullen wekelijks op maandag van 10.00-11.00 uur gehouden worden in het Heidehonk. De eerste les is gratis. Meer informatie over de yoga? Neem contact op met Mevrouw van Loo 040-2137211
More items >

BPWH

Stichting Buurtpreventie Woenselse Heide (ofwel: BPWH) is in twee delen opgericht. Woenselse Heide 1 in 1997 en Woenselse Heide 2 in 1998. Zij zijn gefuseerd op 1 januari 2014. En stelt zich tot doel om de leefbaarheid en veiligheid in de wijk te vergroten.

Om dit te kunnen bewerkstelligen werkt zij samen met vrijwilligers uit de wijk, de gemeente, politie, woningcorporaties en buro Cement.
Tot voor kort bestond Buurtpreventie Woenselse Heide uit twee aparte preventies: BPWH 1 en BPWH 2. Per 1 januari 2014 zijn deze samen gegaan onder een nieuwe naam:

Buurtpreventie Woenselse Heide (BPWH).

(Stichting Buurtpreventie WH is te vergelijken met een soort van wijkvereniging of bewonersorganisatie).