×
 

Welkom op de website van WMO Platform Someren!

Op deze website vindt u informatie over de activiteiten van de "Stichting WerkSaam Maatschappelijk Ondernemend (WMO) Platform Someren". Wij zijn een netwerk van ondernemende burgers in gemeente Someren. Wij willen graag dat iedereen in onze gemeente mee kan doen in de samenleving op het gebied van leren, werken en wonen. Onze activiteiten richten zich op het vergroten van de zelfredzaamheid en samenredzaamheid van de inwoners van gemeente Someren.  Samen met andere inwoners van Someren dragen wij bij aan maatschappelijke vraagstukken over Jeugd en Gezin, Zorg en Welzijn, Gezondheid, Werk en inkomen, Natuur en milieu, Leegstand van winkels in het centrum en andere aspecten van Leefbaarheid. Al doende leren we van elkaar en van vernieuwende voorbeelden van sociaal ondernemerschap.

Door u via onze site te registreren kunt ook U deelnemen aan ons netwerk, in contact komen met anderen en informatie en kennis delen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via Facebook.

Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws over gezamenlijke verbeteractiviteiten, inspiratiesessies, werkbijeenkomsten en vernieuwende maatschappelijke initiatieven op het gebied van leren, werken en wonen en onze woonomgeving in relatie tot de Somerense leefbaarheid, natuur en milieu.
Filmvertoning Tomorrow 24 mei in de Ruchte om 19.00 uur
Filmvertoning Tomorrow 24 mei in de Ruchte om 19.00 uur
Wat kunnen we zelf doen aan het herstel van onze aarde en een meer leefbare wereld voor onze jeugd? WERKSAAM, Maatschappelijk Ondernemend Platform Someren biedt u gratis kaarten aan voor de film Tomorrow. Bestel kaarten via https://www.eventbrite.nl/e/filmvertoning-tomorrow-tickets-33827066667
Nieuwe dorpsondersteuner in Someren-Eind
Nieuwe dorpsondersteuner in Someren-Eind
De dorpsraad in Someren-Eind heeft Cindy Manders aangesteld als dorpsondersteuner. Inwoners van 't Eind kunnen bij haar terecht met zorgvragen en bijvoorbeeld vragen over regelingen voor wonen en financiën. Ze kan vragenstellers eventueel doorverwijzen naar de juiste instantie. Someren-Heide en Lierop hebben al langer een dorpsondersteuner.
Uitnodiging Tweede vertoning klimaatfilm 'Before the Flood' 5 maart 2017
Uitnodiging Tweede vertoning klimaatfilm 'Before the Flood' 5 maart 2017
De Gemeente Someren biedt de inwoners van Someren gratis bioscoopkaarten aan voor de klimaatfim Before the Flood. Deze draait in de Ruchte op zondag 5 maart 2017 van 14:30 tot 17:00 uur. Bestel gratis tickets via weblink: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-vertoning-klimaatfilm-before-the-flood-31715656382
Uitnodiging van netwerk Peel Duurzaam Gezond voor evenement op 20 februari
Uitnodiging van netwerk Peel Duurzaam Gezond voor evenement op 20 februari
Zorgbelang Brabant is partner van het netwerk Peel Duurzaam Gezond. Zij nodigen leden van het WMO Platform Someren uit voor een evenement op 20 februari.
More items >

Login widget ONE

Praat mee!

Het WMO Platform wil de inwoners van Someren zoveel mogelijk betrekken bij hun activiteiten, ideeën, besluiten, adviezen en evenementen. Via deze pagina is er de mogelijkheid dat leden van het platform en andere inwoners een onderwerp samen met elkaar te bespreken, ervaringen te delen, feedback te geven en vragen te stellen. Wij stellen uw inbreng zeer op prijs! In deze rubriek kunt u zelf een bericht plaatsen. Dit doet u door (mits u ingelogd bent) rechts van deze tekst op "Voeg content toe" te klikken.
More items >