×
 

Nieuwsbrief oktober 2017

Rss |
IFrame embed
Dit is de zevende nieuwsbrief Woonlasten de Baas. Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte over de ontwikkelingen binnen de woonlasten en armoedeaanpak in 's-Hertogenbosch.
Bijeenkomst praktijknetwerk 7 september
Bijeenkomst praktijknetwerk 7 september 31-10-2017
Op 7 september vond er weer een bijeenkomst plaats van het praktijknetwerk Woonlasten de Baas. Bij de bijeenkomst in BBS Boschveld waren ruim 30 professionals aanwezig, waaronder verschillende nieuwe gezichten! Zo wordt het netwerk groter en sterker. De twee hoofdthema’s waren maatwerk en de Bossche Bond. Ook werd ingegaan op het functioneren van het praktijknetwerk. Ideeën over verbetering werden volop gedeeld.
Read more >
Eén jaar Bossche Bond
Eén jaar Bossche Bond 31-10-2017
Professionals die werken bij één van de 15 aangesloten organisaties kunnen aanvragen indienen bij de Bossche Bond. Bijvoorbeeld aanvragen voor het weer aansluiten op energie, een bijdrage aan woninginrichting of vervoer naar werk. Of denk aan een bijdrage aan een vliegreis naar Mexico in het kader van een repatriëring of een bijdrage aan de kosten van een opleiding. De bijdragen in het afgelopen jaar varieerden van € 75 tot bijna € 5000.
Read more >
De website van woonlasten de baas is vernieuwd!
De website van woonlasten de baas is vernieuwd! 31-10-2017
Alweer drie jaar geleden lanceerden Zayaz, BrabantWonen, Kleine Meierij, SHP en de gemeente ’s-Hertogenbosch de website www.woonlastendebaas.nl als onderdeel van de campagne ‘Ben jij je woonlasten de baas?’. Met als doel inwoners van de gemeente informeren over het initiatief en bewustwording creëren van de eigen woonlasten. De laatste jaren zetten we steeds meer in op zelfredzaamheid; wat kan de huurder zelf doen om meer grip te krijgen op de woonlasten?
Read more >