×
 

Nieuwsbrief oktober 2016

Rss |
IFrame embed
Dit is de vierde nieuwsbrief Woonlasten de Baas. Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte over de ontwikkelingen binnen de community.
Bossche Bond
Bossche Bond 14-12-2016
De Bossche Bond is een manier om professionals in ’s-Hertogenbosch die met kwetsbare bewoners werken, meer speelruimte te geven. In de praktijk bleek er behoefte te zijn aan snel en vrij besteedbaar geld om in complexe en vaak ook acute situaties tot effectief maatwerk te komen. Inmiddels hebben 14 organisaties 70.000 euro in een pot gestopt.
Read more >
Video bijeenkomst praktijknetwerk Woonlasten de Baas 22.9
Video bijeenkomst praktijknetwerk Woonlasten de Baas 22.9 06-10-2016
Op 22 september vond de derde bijeenkomst plaats van het praktijk netwerk woonlasten de baas. Ongeveer 50 praktijkwerkers van uiteenlopende organisaties namen deel aan deze bijeenkomst. Het programma was zeer gevarieerd. Hier ziet u een korte video impressie van deze bijeenkomst.
Read more >
Derde praktijkbijeenkomst Woonlasten de Baas
Derde praktijkbijeenkomst Woonlasten de Baas 06-10-2016
Op 22 september vond de derde bijeenkomst plaats van het praktijk netwerk woonlasten de baas. Ongeveer 50 praktijkwerkers van uiteenlopende organisaties namen deel aan deze bijeenkomst. Het programma was zeer gevarieerd.
Read more >
Bestuursconferentie Den Bosch Schuldenvrij
Bestuursconferentie Den Bosch Schuldenvrij 03-10-2016
Vorig jaar oktober organiseerden gemeente ‘s-Hertogenbosch, Bossche woningcorporaties en Stedelijk Huurdersplatform een woonlastenconferentie. We bespraken toen met bestuurders van een groot aantal organisaties de wens en noodzaak tot het verstevigen van de samenwerking om gezamenlijk de groeiende armoede en woonlastendruk in ’s-Hertogenbosch aan te pakken. Tijdens een Bestuursconferentie op 28 november willen we de bestuurders laten zien waar we nu, een jaar later, staan. En willen we graag samen bespreken en vaststellen waar we nog een tandje kunnen en moeten bijzetten.
Read more >