×
 

Nieuwsbrief januari 2018

Rss |
IFrame embed
Dit is de achtste nieuwsbrief Woonlasten de Baas. Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte over de ontwikkelingen binnen de woonlasten- en armoedeaanpak in 's-Hertogenbosch.
Geslaagde stedenestafette
Geslaagde stedenestafette 15-01-2018
Donderdag 14 december was de Stedenestafette schulden en armoede in ’s-Hertogenbosch. Inwoners, deskundigen en organisaties bedachten samen creatieve mogelijkheden om geldproblemen aan te pakken. Wethouder Huib van Olden nam samen met directeur-bestuurder Joep Verhoeven van Juvans de beste ideeën in ontvangst.
Read more >
Gemeenteraad stemt in met Aanvalsplan tegen Armoede
Gemeenteraad stemt in met Aanvalsplan tegen Armoede 15-01-2018
Nog steeds verkeren te veel inwoners van ’s-Hertogenbosch in armoede of zijn er onbeheersbare schulden. De gemeente vindt dit onacceptabel.
Read more >
"Er mag niemand buiten de boot vallen"
"Er mag niemand buiten de boot vallen" 15-01-2018
Yurin de Weijer was een van de twintig deelnemers van de 24 uur van Den Bosch. De bedoeling van dit evenement was om oplossingen te vinden voor het woonlasten- en schuldenvraagstuk in Den Bosch. Yurin is in dienst van Juvans en houdt zich bezig met het verleiden en toeleiden van zorgwekkende zorgmijders naar reguliere hulpverlening en zorg. Woonlastenproblematiek is iets dat hij dagelijks tegenkomt in zijn werk.
Read more >