×
 

Woonlasten de Baas Community

Welkom op de community van Woonlasten de Baas. De community bestaat uit een brede groep bewoners, professionals en bestuurders. Zij zetten zich gezamenlijk in tegen het woonlasten- en armoedeprobleem in ‘s-Hertogenbosch. Een probleem dat nodig aangepakt moet worden. Wanneer er geen actie wordt ondernomen, dreigt het aandeel huurders dat onder de armoedegrens leeft, verder te stijgen naar éénderde. Ook het aantal mensen met betalingsproblemen in de koopsector neemt aanzienlijk toe. Door onze gezamenlijke inzet willen we deze trend keren en de armoedeproblematiek terugdringen.

     

Meepraten en meedoen? De ambitie is om het aantal leden van de community te laten groeien en verbreden. Zo kunnen meer mensen uit verschillende richtingen met hart, hoofd en handen aan de slag gaan met Woonlasten de Baas. Wil jij ook deel uit maken van de community en actief meepraten en meedoen? Meld je dan aan via de knop ’registreren’.

Het project Woonlasten de Baas is een initiatief van de Bossche corporaties, de gemeente ’s-Hertogenbosch en het Stedelijk Huurders Platform (SHP) en in het voorjaar van 2014 gestart. De website van Woonlasten de Baas voorziet inwoners van praktische informatie en tips over woonlasten.

Agenda

Hier een overzicht van de activiteiten en bijeenkomsten.
More items >