×
 

Wil je als jong mens met autisme een gezellige avond? Kom dan naar W,AVE!

Of ben je op zoek naar andere mensen met een vorm van autisme? Dan ben je ook welkom!

Wat is W,AVE

Wij,Autisten Vrijetijdsgroep Eindhoven is een ontmoetingssoos voor jongeren en volwassenen met autisme, die op zoek zijn naar gezelligheid en contact met anderen.

Klik hier om onze brochure te bekijken (.pdf)Wie zijn onze leden?

Onze leden zijn allemaal (jong) volwassenen met een autismespectrumstoornis en een (rand) normale begaafdheid, die op zoek zijn naar gezelligheid en contact met anderen.

Als je ouder bent dan 16 jaar en je wilt graag gezellige avonden doorbrengen met andere jongeren met een vorm van autisme, dan ben je van harte welkom bij W,AVE.

Je kunt jezelf per e-mail aanmelden via de contact pagina.

Na je aanmelding krijg je dan bericht van ons wanneer er een plaatsje is bij W,AVE.

Wave is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen meehelpen de groep te begeleiden en er o.a. op toe willen zien dat de soosavonden goed verlopen.

Indeling van het rooster gebeurt natuurlijk in onderling overleg en komt neer op 1 of 2 zondagavonden per maand.

Interesse? Neem contact met ons op!

Agenda

Beste bezoeker van de Wave site. Helaas gaan wij na 20 jaar stoppen met de soos avonden. We hebben heel wat mensen vele gezellige avonden bezorgd, en vele zijn vanuit deze soos op zoek gegaan naar andere ontmoetings plaatsen. De vrijwilligers hebben met plezier de avonden verzorgd en hopen dat iedereen een nieuwe invulling gaat vinden voor de zondagavond. Alle leden bedankt voor jullie vertrouwen in ons. Vrijwilligers Wave.
More items >