×
 

Vereniging 55+ De Tempel en Ontmoetingscentrum"Vivaldi"

Welkom op de website van ontmoetingscentrum Vivaldi.

In het hart van de wijk de Tempel ligt het ontmoetingscentrum Vivaldi, Mechelenlaan 66a. Een centrum waar talrijke aktiviteiten plaatsvinden, gericht op het welbevinden van de wijkbewoners. De Vereniging 55+ De Tempel is de organisatie die zich hiermee voornamelijk bezig houdt. Dagelijks kunnen de wijkbewoners  binnen lopen om elkaar te ontmoeten en/of deel nemen aan diverse aktiviteiten. Bovendien zijn er jaarlijks nog diverse grote evenementen zoals een voor- en najaars matinee, barbecue, muziekoptredens, bezoek van zangkoren, teveel om op te noemen. Doelstelling van Vereniging 55+ De Tempel is dat onze wijkbewoners bezig zijn en dat ze elkaar ontmoeten. 

Centraal staat: Gezelligheid                                                        

Ontmoetingscentrum Vivaldi, Vereniging 55+ De Tempel telefoon: 040 2488926

 

 

Welkom bij Vivaldi

Activiteiten- ontmoetingcentrum

Nieuws

BBQ 2017 in Ontmoetingscentrum Vivaldi
BBQ 2017 in Ontmoetingscentrum Vivaldi
Zaterdagmiddag 12 augustus organiseert de Vereniging 55+ De Tempel weer een gezellige BBQ op het terras van Ontmoetingscentrum Vivaldi. Het terras word weer gezellig ingericht en de muziek, gepresenteerd door Daan Danes, zorgt voor een sfeervolle middag. Het eten is weer prima, heerlijk gebakken vlees, diverse salades en sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter. We sluiten het eten af met een lekker toetje. Iedereen uit de wijk is van harte welkom, maar let op er is plaats voor max.130 personen. Dus VOL=VOL!!!! Voor meer info zie de flyer.
Gezellig kienen in Ontmoetingscentrum Vivaldi op woensdagmiddag 12 juli en 26 juli
Gezellig kienen in Ontmoetingscentrum Vivaldi op woensdagmiddag 12 juli en 26 juli
Ook dit jaar organiseert Vereniging 55+ De Tempel weer elke maand gezellige kien middagen in Ontmoetingscentrum Vivaldi. U bent van harte welkom!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  VRIJWILLIGERS GEVRAAGD  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VRIJWILLIGERS GEVRAAGD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De Vereniging 55+ De Tempel wil graag het aantal vrijwilligers uitbreiden. Wij zijn op zoek naar leeftijdgenoten ouder dan 50 jaar en liefst woonachtig in De Tempel, die zich graag in willen zetten voor de ouderen in de buurt De Tempel. Het gaat om diverse werkzaamheden tijdens de activiteiten die in de morgen, middag of avond worden gehouden in Ontmoetingscentrum Vivaldi, Mechelenlaan 66A in Eindhoven.
Het Rode Kruis Eindhoven e.o.
Het Rode Kruis Eindhoven e.o.
Het Rode Kruis heeft een uitgebreid programma aanbod op diverse zaken waar u als inwoner van Eindhoven mee te maken kan krijgen. Het Rode Kruis denkt met u mee wanneer er zich problemen voor u zouden zijn en kan u helpen waar nodig is en wat mogelijk is. Zie bijgaande informatie bladen.
Archipel Dagbesteding in Ontmoetingscentrum Vivaldi
Archipel Dagbesteding in Ontmoetingscentrum Vivaldi
Wilt u uw vrije tijd op een prettige manier met anderen doorbrengen? Bent u zo'n Crea Bea die houdt van creatief bezig zijn? Dan is dit misschien iets voor u! Archipel Dagbesteding heeft nog enkele plaatsen vrij. Zie de informatie op de poster.
Let op! Babbeltruc aan de deur in Woensel Noord
Let op! Babbeltruc aan de deur in Woensel Noord
Graag aandacht voor onderstaand bericht. Trap er niet in en meldt dit bij de politie als je zo benaderd wordt.
More items >