×
 

Vereniging 55+ De Tempel en Ontmoetingscentrum"Vivaldi"

Welkom op de website van ontmoetingscentrum Vivaldi.

In het hart van de wijk de Tempel ligt het ontmoetingscentrum Vivaldi, Mechelenlaan 66a. Een centrum waar talrijke aktiviteiten plaatsvinden, gericht op het welbevinden van de wijkbewoners. De Vereniging 55+ De Tempel is de organisatie die zich hiermee voornamelijk bezig houdt. Dagelijks kunnen de wijkbewoners  binnen lopen om elkaar te ontmoeten en/of deel nemen aan diverse aktiviteiten. Bovendien zijn er jaarlijks nog diverse grote evenementen zoals een voor- en najaars matinee, barbecue, muziekoptredens, bezoek van zangkoren, teveel om op te noemen. Doelstelling van Vereniging 55+ De Tempel is dat onze wijkbewoners bezig zijn en dat ze elkaar ontmoeten. 

Centraal staat: Gezelligheid                                                        

Ontmoetingscentrum Vivaldi, Vereniging 55+ De Tempel telefoon: 040 2488926

 

 

Welkom bij Vivaldi

Activiteiten- ontmoetingcentrum

Nieuws

Laatste optreden van " 't Akkoordje " uit Helmond in Ontmoetingscentrum Vivaldi.
Laatste optreden van " 't Akkoordje " uit Helmond in Ontmoetingscentrum Vivaldi.
Met de sluiting van ons Ontmoetingscentrum Vivaldi per 1 mei 2018 heeft de Vereniging 55+ De Tempel aan het koor gevraagd nog éénmaal op te treden voor de bewoners van de buurt De Tempel. We hebben weer een gezellige muzikale middag gepland op zondag 4 maart 2018 van 14.00 tot 16.30 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur en de entree is gratis. U bent van harte welkom.
Gezellig kienen in Ontmoetingscentrum Vivaldi op woensdagmiddag 14 februari en 28 februari
Gezellig kienen in Ontmoetingscentrum Vivaldi op woensdagmiddag 14 februari en 28 februari
Ook in 2018 organiseert Vereniging 55+ De Tempel weer elke maand gezellige kien middagen in Ontmoetingscentrum Vivaldi. U bent van harte welkom!
Eten bij Sportcafé de Tempel!
Eten bij Sportcafé de Tempel!
We hebben geruime tijd geen Eetpunt meer in Ontmoetingscentrum Vivaldi, maar de Vereniging 55+ blijft zich inzetten voor een mogelijkheid voor lekker eten voor een redelijke prijs in de directe omgeving. In overleg met Sportcafé de Tempel plaatsen wij nu hun weekmenu op onze website. Uiteraard zijn we zelf daar gaan proeven en we kunnen met recht zeggen "een lekker 3 gangen menu en genoeg variatie voor een redelijke prijs". VOOR EEN VERSE MAALTIJDVOORZIENING THUIS neem contact op met Peter Sneijers 06 31659255
Kerstviering 2017 van Vereniging 55+ De Tempel in Ontmoetingscentrum Vivaldi
Kerstviering 2017 van Vereniging 55+ De Tempel in Ontmoetingscentrum Vivaldi
Ook dit jaar organiseerde Vereniging 55+ De Tempel weer een kerstviering in Ontmoetingscentrum Vivaldi. Vijfenvijftig personen namen hier aan deel dit jaar. Een zeer gevarieerde middag met korte kerstvoordrachten door de voorzitter, een kerstbingo en een lekkere broodmaaltijd. Sfeervolle kerstmuziek werd verzorgd door onze DJ Daan Danes. Voor een impressie van deze gezellige middag zie de foto's.
Basisschool  De Vuurvlinder ook dit jaar weer op bezoek in Ontmoetingscentrum Vivaldi.
Basisschool De Vuurvlinder ook dit jaar weer op bezoek in Ontmoetingscentrum Vivaldi.
Dinsdagmorgen 19 december kwamen de kinderen uit groep 5 van de basisschool De Vuurvlinder naar Vivaldi, sommigen met eigen gemaakte kerstkaarten en kerstknutsels voor de senioren uit de wijk De Tempel. Het was een gezellige morgen waar oud en jong elkaar ontmoetten. Er werd snel en gemakkelijk kennisgemaakt en samen werden allerlei spelletjes uit de oude doos, zoals kaarten, rummikuppen, ganzenborden, dammen, sjoelen, enz. gespeeld. Al met al een zeer geslaagde morgen en wat de senioren betreft, die kijken al weer uit naar volgend jaar. Zie de foto's, die voor zichzelf spreken.
Let op! Babbeltruc aan de deur in Woensel Noord
Let op! Babbeltruc aan de deur in Woensel Noord
Graag aandacht voor onderstaand bericht. Trap er niet in en meldt dit bij de politie als je zo benaderd wordt.
More items >