×
 

Vereniging 55+ De Tempel en Ontmoetingscentrum"Vivaldi"

Welkom op de website van ontmoetingscentrum Vivaldi.

In het hart van de wijk de Tempel ligt het ontmoetingscentrum Vivaldi, Mechelenlaan 66a. Een centrum waar talrijke aktiviteiten plaatsvinden, gericht op het welbevinden van de wijkbewoners. De Vereniging 55+ De Tempel is de organisatie die zich hiermee voornamelijk bezig houdt. Dagelijks kunnen de wijkbewoners  binnen lopen om elkaar te ontmoeten en/of deel nemen aan diverse aktiviteiten. Bovendien zijn er jaarlijks nog diverse grote evenementen zoals een voor- en najaars matinee, barbecue, muziekoptredens, bezoek van zangkoren, teveel om op te noemen. Doelstelling van Vereniging 55+ De Tempel is dat onze wijkbewoners bezig zijn en dat ze elkaar ontmoeten. 

Centraal staat: Gezelligheid                                                        

Ontmoetingscentrum Vivaldi, Vereniging 55+ De Tempel telefoon: 040 2488926

 

 

Welkom bij Vivaldi

Activiteiten- ontmoetingcentrum

Nieuws

Gezellig kienen in Ontmoetingscentrum Vivaldi op woensdagmiddag 13 september en 27 september
Gezellig kienen in Ontmoetingscentrum Vivaldi op woensdagmiddag 13 september en 27 september
Ook dit jaar organiseert Vereniging 55+ De Tempel weer elke maand gezellige kien middagen in Ontmoetingscentrum Vivaldi. U bent van harte welkom!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  VRIJWILLIGERS GEVRAAGD  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VRIJWILLIGERS GEVRAAGD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De Vereniging 55+ De Tempel wil graag het aantal vrijwilligers uitbreiden. Wij zijn op zoek naar leeftijdgenoten ouder dan 50 jaar en liefst woonachtig in De Tempel, die zich graag in willen zetten voor de ouderen in de buurt De Tempel. Het gaat om diverse werkzaamheden tijdens de activiteiten die in de morgen, middag of avond worden gehouden in Ontmoetingscentrum Vivaldi, Mechelenlaan 66A in Eindhoven.
Het Rode Kruis Eindhoven e.o.
Het Rode Kruis Eindhoven e.o.
Het Rode Kruis heeft een uitgebreid programma aanbod op diverse zaken waar u als inwoner van Eindhoven mee te maken kan krijgen. Het Rode Kruis denkt met u mee wanneer er zich problemen voor u zouden zijn en kan u helpen waar nodig is en wat mogelijk is. Zie bijgaande informatie bladen.
Let op! Babbeltruc aan de deur in Woensel Noord
Let op! Babbeltruc aan de deur in Woensel Noord
Graag aandacht voor onderstaand bericht. Trap er niet in en meldt dit bij de politie als je zo benaderd wordt.
Ook in 2017 is er weer Seniorengym in Ontmoetingscentrum Vivaldi
Ook in 2017 is er weer Seniorengym in Ontmoetingscentrum Vivaldi
OPGELET!!!! OOK IN 2017 ZIJN WE WEER VAN START GEGAAN MET DE SENIORENGYM. ERR ZIJN NOG VIER PLAATSEN VRIJ VOOR NIEUWE DEELNEMERS!!!!!!! Vereniging 55+ De Tempel heeft de bewegingsdeskundige Teddie Reurink gevraagd om seniorengymles te geven op vrijdagochtend in Ontmoetingscentrum Vivaldi. Een enthousiaste groep ouderen zijn dit jaar goed begonnen en hebben zich hiervoor opgegeven. En belangrijker, ze waren er vandaag dan ook vroeg bij om zich in te spannen. Voor een impressie van dit evenement, zie bijgaande foto's.
Gezellige muzikale middag met " 't Akkoordje" uit Helmond
Gezellige muzikale middag met " 't Akkoordje" uit Helmond
Het is de Vereniging 55+ De Tempel weer gelukt om een gezellige muzikale middag te organiseren op zondag 9 oktober. Een bomvolle zaal met muziekliefhebbers in Ontmoetingscentrum Vivaldi. Een wervelend optreden van " 't Akkoordje " uit Helmond met een breed repertoire van luisterliedjes en meezingers. Voor een impressie van deze middag zie het fotoalbum.
More items >