×
 

Vereniging 55+ De Tempel en Inloop "Vivaldi"

 

Welkom op de website van Vereniging 55+ De Tempel en Inloop Vivaldi.

In het hart van de wijk de Tempel ligt Inloop Vivaldi, Mechelenlaan 8a. Een plek waar allerlei activiteiten plaatsvinden, gericht op het welbevinden van de oudere wijkbewoners. De Vereniging 55+ De Tempel is de organisatie die zich hiermee voornamelijk bezig houdt. Dagelijks kunnen de ouderen  binnen lopen om elkaar te ontmoeten en/of deel nemen aan diverse activiteiten.  Doelstelling van Vereniging 55+ De Tempel is dat onze oudere wijkbewoners bezig zijn en dat ze elkaar ontmoeten. Centraal staat: Gezelligheid    

Inloop Vivaldi, Vereniging 55+ De Tempel, telefoon: 040 2488926

 

 

Nieuws

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dagelijks een warme maaltijd in buurt De Tempel. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dagelijks een warme maaltijd in buurt De Tempel. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In deze onzekere tijden van het Corona virus is het belangrijk dat je weerstand opbouwt en gezond leeft. Dagelijks een gevarieerde warme maaltijd is daarom ook belangrijk. Anderhalf jaar geleden zijn we met SAMEN ETEN op vrijdag gestart, iedere vrijdag maken daar gemiddeld 11 á 12 personen gebruik van. Vanwege het Coronavirus moeten we deze activiteit tijdelijk staken. Gelukkig hebben we een alternatief! Vanaf nu is het ook mogelijk in de buurt De Tempel om dagelijks een warme maaltijd te bestellen, die aan de deur wordt afgeleverd. Zie onderstaand bericht, wie, wat, waar, wanneer!
Inloop Vivaldi gesloten vanwege het Corona Virus
Inloop Vivaldi gesloten vanwege het Corona Virus
Omdat gezondheid zelfs voor eenzaamheid gaat heeft het bestuur van Vereniging 55+ De Tempel besloten om, conform de richtlijnen van het RIVM, tot nader bericht vanaf maandag 23 maart 2020 Inloop Vivaldi te sluiten en alle activiteiten op te schorten.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  VRIJWILLIGERS GEVRAAGD  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VRIJWILLIGERS GEVRAAGD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De Vereniging 55+ De Tempel wil graag het aantal vrijwilligers uitbreiden. Wij zijn op zoek naar leeftijdgenoten ouder dan 50 jaar en liefst woonachtig in De Tempel, die zich graag in willen zetten voor de ouderen in de buurt De Tempel. Het gaat om diverse werkzaamheden tijdens de activiteiten die in de morgen, middag of avond worden gehouden in Inloop Vivaldi, Mechelenlaan 8A in Eindhoven.
Let op! Babbeltruc aan de deur in Woensel Noord
Let op! Babbeltruc aan de deur in Woensel Noord
Graag aandacht voor onderstaand bericht. Trap er niet in en meldt dit bij de politie als je zo benaderd wordt.
Nieuwe rubriek... ook voor u!
Nieuwe rubriek... ook voor u!
Iedereen heeft wel eens ergens iets gezien of gehoord wat belangrijk kan zijn voor senioren. Wil je het geplaatst op de site hebben dan even contact opnemen met Peter Sneijers op gsmnummer 06 31659255 of mailen naar petersneijers@upcmail.nl
More items >