×
 

Kosteloos en vrijblijvend advies van een deskundige advocaat of jurist.

Al enige jaren organiseert het Leefbaarheidsteam RapenlandZuid samen met deskundige advocaten en juristen een gratis inloop spreekuur. Dit spreekuur is bedoelt voor mensen die wonen in Woensel Zuid en met name voor mensen met een smalle beurs.
Kosteloos en vrijblijvend advies van een deskundige advocaat of jurist.

Iedere eerste en derde maandagavond van de maand is er een gratis juridisch inloop spreekuur in de Raap. Vakbekwame advocaten  staan voor u klaar om samen met u naar een juiste oplossing te zoeken. U kunt bij hun terecht voor uiteenlopende zaken  zoals echtscheiding, schulden, belastingen, gezinshereniging, politie en/of justitie etc.  Het spreekuur richt zich op mensen met een smalle beurs die woonachtig zijn in Woensel Zuid die niet in staat zijn om een advocaat te betalen.

Het is hiervoor niet nodig om een afspraak te maken. Het spreekuur is van 7 tot 8 uur in de avond.

Om uw privacy te waarborgen is de Raap tijdens de tijden van het Juridisch spreekuur gesloten voor andere activiteiten.

Indien gewenst kun u ook een afspraak maken met het Leefbaarheidsteam. Het Leefbaarheidsteam is een groep van mensen uit uw eigen wijk. Samen met u werken wij aan een mooie, schone  en veilige wijk waar het fijn wonen is. U kunt bij hun terecht over buurt en wijk gerelateerde zaken. Het Leefbaarheidsteam heeft contacten met Woonbedrijf, Gemeente en diverse andere organisaties. Wilt u iemand van het Leefbaarheidsteam spreken neem dan even contact op met het secretariaat. 0651600958.

 

Het Leefbaarheidsteam RapenlandZuid is voortdurend op zoek naar nieuw mogelijkheden om ons Spreekuur in de Raap uit te breiden. Heeft u hierover ideeën aarzel dan niet en kom met ons praten.

Samen maken we Rapenland leefbaar.

 

JURIDISCH SPREEKUUR IN DE RAAP ► Elke 1e en 3e maandag tussen 19.00 en 20.00 uur aan de Thorvaldenslaan 49 in Einhoven. 

8 Email

Related

uitbreiding juristenspreekuur
uitbreiding juristenspreekuur
Vanwege de grote belangstelling voor het juristenspreekuur in Steunpunt de RAAP is er besloten om het spreekuur twee per maand te houden. Het juristenspreekuur wordt nu gehouden op iedere eerste en derde maandag van de maand