×
 

Einde Raap

Het Woonbedrijf heeft besloten om de Raap terug te nemen en, op termijn, om te bouwen tot een woonhuis. De buurt verliest hierbij hun huiskamer.
Einde Raap

Beste mensen uit Rapenlandzuid,

 

Dit is even de laatste flyer die u mag ontvangen van het Leefbaarheidsteam Rapelandzuid.

Zoals u waarschijnlijk weet hebben wij, de afgelopen week, de Raap moeten sluiten. Woonbedrijf, die de eigenaar is  van de Raap, heeft besloten dit gebouw terug te nemen en wil het nu gaan ombouwen naar een woning. Dat betekend dus dat wij geen huiskamer voor onze buurt meer hebben.

Ondanks onze protesten en de vele discussies met Woonbedrijf hebben we dit niet kunnen voorkomen.  Helaas hebben meerdere bestuursleden hierdoor hun motivatie verloren en hebben besloten te stoppen met hun werkzaamheden. Dat betekend dat we binnenkort zonder een geldig bestuur zitten. Dat is heel jammer want hierdoor zijn wij nu even buiten spel.

Op zoek naar nieuwe bestuursleden

We zijn dus op zoek naar nieuwe bestuursleden . Bewoners met het hart op de juiste plaats voor de buurt. Ook zonder de Raap kunnen we van betekenis zijn voor RapenlandZuid. Denk aan het meewerken aan het beheer van het Blondeelpad en het verzorgen van een moestuin op dit Blondeelpad. De organisatie van activiteiten zoals de kinderclub en het schaken. Zo is er ook de samenwerking met Woonbedrijf, de Gemeente, wijEindhoven en de buurten Mensfort en KronehoefOost. De gesprekken met de Rooi Pannen over de snoepjesroute, het beheer van het buurtbudget en het beheer van de materialen die, in het verleden, gekocht zijn met dit buurt budget zoals de buurtbarbecue, de tent, het buitenschaakspel etc.  

Met twee nieuwe bestuursleden erbij zijn we weer een voltalig bestuur en kunnen we aan de slag en kunnen we verder werken aan de leefbaarheid en de veiligheid van onze buurt.

Heb je belangstelling of wil je hierover meer weten, neem dan even contact op met Gerard Huijbers 0651600958. 

 

Iedereen bedankt.

Ondanks alles willen wij iedereen bedanken voor de steun en het vertrouwen voor de afgelopen 8 jaar.  Samen met jullie  hebben wij de buurt ten goede zien veranderen. Samen met jullie is er gewerkt aan een leefbare buurt.

Het Leefbaarheidsteam RapenlandZuid wenst iedereen fijne feestdagen en de beste wensen voor 2019. 

 

Het bestuur en de regiegroep van Leefbaarheidsteam Rapenlandzuid.

8 Email

Related