×
 

Van de Redactie

Welkom op het platform voor de bewoners van het Podium aan het Dirigentplein te Eindhoven. Niet alle publicaties op dit interactieve platform zijn openbaar. Bewoners kunnen gratis lid worden, ze hebben dan toegang tot het hele platform en kunnen dan actief deelnemen. Geïnteresseerden kunnen ook lid worden maar hebben dan als gast beperkt toegang tot dit platform.

Dit platform is bedoeld om het woonplezier te verhogen en onderlinge contacten met medebewoners te bevorderen.
Leden kunnen o.a.zelf artikelen plaatsen, beeldbellen en foto's en video's publiceren. Het is ook mogelijk om via dit platform iets te organiseren met medebewoners.  

Leden moeten inloggen om toegang te krijgen tot het hele platform. U kunt zonder kosten lid worden in 2 eenvoudige stappen:

Stap 1: Klik op "Registreer" boven in dit venster. Vul de gegevens in om uw gratis account voor OnsPlatform.tv aan te maken. Klik op de link in de bevestigings e-mail om uw account te activeren. U bent nu geregistreerd. Nu kunt u lid worden van Ons Podium in stap 2.

Stap 2: Klik op "Lid worden" boven in dit venster. U krijgt dan een 2e e-mail ter bevestiging dat u lid bent van Ons Podium. U kunt vervolgens inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

Hulp nodig, of heeft u vragen? Hier kunt u contact opnemen met de redactie.

Sneeuwruimen

Ieder jaar zijn er weer enkele medebewoners die sneeuw ruimen. Wij zijn hier iedere keer weer dankbaar voor.

Het wordt nog maar zelden gedaan, sneeuwruimen. Niet alleen de winkeliers vinden het schijnbaar onzin, maar als je de stoepen bekijkt, vinden het gezondheidscentrum, de school en het buurtcentrum het ook normaal om sneeuwresten te laten liggen. 

In de wijk houdt slechts een handje vol bewoners de stoep voor hun huis veilig, want daar is het immers om te doen: Veiligheid.
Een klein paadje van de voordeur naar de auto en dan de voetgangers maar over de bevroren sneeuwresten laten klauteren, het is bijna een normaal verschijnsel.     

Dat het strafbaar is als je het niet doet weten wij allemaal en dat mensen botten breken als ze uitglijden weten wij ook. Toch doen wij als of het ons niets kan schelen, tot wij zelf eens uitglijden en lelijk vallen. Hopelijk krijgt men dan inzicht en is men nog in staat om in het vervolg sneeuw te ruimen. Als je door gladheid lelijk valt, kan je daar immers de rest van je leven last van houden. 

Als er nog bewoners van het Podium zijn die een sneeuwschuiver hebben en hem niet meer gebruiken, probeer er dan een andere eigenaar voor te vinden om onze schuifploeg te ontlasten. Vele handen maken licht werk.   

Iets aan de hand op het dek? Meld het!

Ziet u personen op het dek welke er niet horen, bel dan de politie op 0900-8844. U wordt ook verzocht op de link te klikken en het formulier in te vullen. Uw melding komt dan terecht bij Woonbedrijf en bij de commissie Veiligheid en zal daar ook besproken worden.

Nieuws

Alle nieuwsberichten
Sneeuwruimen
Sneeuwruimen
Ieder jaar zijn er weer enkele medebewoners die sneeuw ruimen. Wij zijn hier iedere keer weer dankbaar voor.
Gelukkig Nieuwjaar
Gelukkig Nieuwjaar
Fijne feestdagen
Fijne feestdagen
Uitnodiging voor wijkoverleg 'Doornakkers Praat'
Uitnodiging voor wijkoverleg 'Doornakkers Praat'
Maandag 1 oktober 2018 op een gewijzigde locatie om 19:30 uur .
Beetje in de war door de warmte?
Beetje in de war door de warmte?
Het moet toch niet gekker worden.
Screens weer kapot
Screens weer kapot
Al voor de vierde keer dit jaar zijn de screens weer kapot.
Screens alweer kapot
Screens alweer kapot
Voor de derde keer dit jaar zijn de screen kapot gemeld bij Woonbedrijf.
Reparatie van de screens
Reparatie van de screens
Het zal niemand ontgaan zijn dat de screens al enige tijd niet meer werken.
Landelijke Open Week van de SeniorWeb Leercentra
Landelijke Open Week van de SeniorWeb Leercentra
De landelijke Open Week van de SeniorWeb leercentra heeft dit jaar als thema: ‘Beleef uw hobby online’.
Van de Redactie
Van de Redactie
De redactie wenst u een gezond en liefdevol Nieuwjaar !
More items >