×
 

Partners

Rss |
IFrame embed
Buurkracht Akert
Buurkracht Akert 28-02-2020
Niet alleen tijden maar ook onze behoeften veranderen t.g.v. onze vergrijzing, bevolkingsgroei en huidige economische welvaart ontstaan er te korten in onze eerste behoeften.
Gemeente Geldrop-Mierlo
Gemeente Geldrop-Mierlo 28-02-2020
Gemeentelijk beleid en doelen Het milieu- en duurzaamheidsbeleid van Geldrop-Mierlo gaat verder dan de landelijke doelen. De gemeente wil graag in 2040 energieneutraal zijn. Dat wil zeggen dat alle energie die we gebruiken in Geldrop-Mierlo duurzaam wordt opgewekt, met behulp van bijvoorbeeld zon, wind, biomassa en omgevingswarmte.
IVN Geldrop
IVN Geldrop 12-07-2019
IVN Geldrop wil de schoonheid en de waarde van de natuur laten ervaren via excursies, landschapswandelingen, lezingen (inloopavonden), korte cursussen en exposities. De meeste van onze activiteiten zijn gratis toegankelijk. Thuisbasis is natuurinformatiecentrum ‘De Paardestal’, op de mooiste plek van Geldrop, tegenover het kasteel. Voel u welkom om binnen te lopen!
IVN Mierlo
IVN Mierlo 12-07-2019
IVN Mierlo is opgericht in 1976 en dus zijn we al 40 jaar actief op het gebied van natuur- en milieueducatie. Onlangs hebben wij ons 40 jarig jubileum dan ook groots gevierd met een natuurmarkt en allerlei activiteiten voor jong en oud in en om 't Klokhuis.
Milieudefensie Geldrop-Mierlo
Milieudefensie Geldrop-Mierlo 12-07-2019
Milieudefensie Geldrop-Mierlo is een lokale afdeling van de vereniging Milieudefensie. Ook in Geldrop-Mierlo wil Milieudefensie mee helpen om iedereen op aarde een goed en gezond leven te geven. Nu en in de toekomst. We willen niet meer van de aarde vragen dan zij kan geven. En we willen de opbrengsten eerlijk verdelen.
Morgen Groene Energie
Morgen Groene Energie 28-02-2020
Morgen Groene Energie is een Energiecoöperatie die de belangen van haar leden behartigt zonder winstoogmerk. Vanuit onze basis in Nuenen, Helmond en Geldrop-Mierlo werken we samen met iedereen die staat voor duurzame energie. Lees verder hoe onze organisatie in elkaar zit, hoe we het officieel geregeld hebben en wat we tot nu toe hebben gedaan.