×
 

Welkom bij Platform Duurzaam Geldrop-Mierlo

Het Platform Duurzaam Geldrop-Mierlo is een onafhankelijke platform en bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die de verduurzaming van Geldrop-Mierlo willen bevorderen.

Wij zoeken daarin een balans tussen de drie dimensies (‘p’s) van duurzaamheid: sociale duurzaamheid (‘people’), een duurzaam leefmilieu (‘planet’) en economische duurzaamheid (‘profit’ of ‘prosperity’).

Wat wij doen: het Platform organiseert, coördineert en ondersteunt duurzame initiatieven in Geldrop-Mierlo. Het Platform hecht daarbij veel waarde aan samenwerking met andere organisaties, uitwisseling van informatie en afstemming van activiteiten. Daarnaast ondersteunt het Platform het duurzaamheidsbeleid van de gemeente. Dat gaat onder meer om de campagnes rond ‘Geldrop-Mierlo energieneutraal in 2040’ en ‘Geldrop-Mierlo  plek met hart voor groen’.

Het Platform Duurzaam Geldrop-Mierlo heeft hierover regelmatig overleg met de Gemeente Geldrop-Mierlo. In dit Platform zijn belangenorganisaties op het gebied van natuur en milieu, ontwikkelingssamenwerking en op sociaal-maatschappelijk vlak vertegenwoordigd. Zie voor meer informatie menu optie "Over ons" Ook kun je ons volgen via LinkedinFacebookTwitter.

Registratieprocedure »

 button registratieprocedure

 logo linkedin logo facebook logo twitter

Nieuws

Overleg Platform Duurzaam Geldrop-Mierlo
Overleg Platform Duurzaam Geldrop-Mierlo
11 sep 2019
ENERGIELOKET Geldrop-Mierlo
ENERGIELOKET Geldrop-Mierlo
Gids voor energiebesparing en duurzame energie. Initiatief van 21 gemeenten in de regio. Dienstbaar aan lokale initiatieven. Onafhankelijk en met brede deskundigheid. Met telefonische helpdesk en informatieve website. Vragen? Neem gerust contact op!
De Andere Mert Regenboogfestival
De Andere Mert Regenboogfestival
29 sep 2019
More items >

Agenda

More items >

Foto's

De Andere Mert Regenboogfestival
De Andere Mert Regenboogfestival
More items >