×
 

Een nieuw initiatief voor Oirschot

Ons Platform Oirschot is een nieuw initiatief dat de communicatie tussen alle mensen in Oirschot wil bevorderen.
Een nieuw initiatief voor Oirschot

Ons Platform Oirschot is een nieuw initiatief in Oirschot en wil graag dè virtuele community van Oirschot worden. Elke vereniging of club in Oirschot kan gratis haar eigen communitywebiste krijgen. Al die communities staan met elkaar in verbinding via de overkoepelende website www.oirschot.nu. Iedere inwoner van Oirschot kan lid worden van een of meer communities en daarmee een bijdrage leveren met bijvoorbeeld een nieuwsbericht of een videofilmpje.

Gratis voor verenigingen en clubs
Elke vereniging of club in Oirschot, Spoordonk of Oost-, West- en Middelbeers kan een gratis community bouwen. Daarmee bedoelen we niet alleen maar de bestaande verenigingen op het gebied van sport, cultuur, politiek, ontspanning etc. maar ook een kaartclubje, de bewoners van een straat of appartementencomplex, geloofsgemeenschappen enzovoort. Anders gezegd: als je met meer dan drie mensen bent en je hebt wat te communiceren met de rest van onze Oirschotse gemeenschap, dan kom je in principe in aanmerking voor een gratis website. Bedrijven en instellingen kunnen tegen betaling ook een eigen community krijgen.

Wat kun je met zo'n webiste?
Je kunt van alles met zo'n website. Je kunt bijvoorbeeld nieuwsartikelen publiceren, video's plaatsen, agenda-items plaatsen en documenten met elkaar delen. Daarnaast kunnen de leden van een bepaalde community gratis met elkaar beeldbellen, zowel één op één als met meerdere mensen tegelijk.

Bij ieder bericht bepaal je zelf of dat bericht alleen bedoeld is voor de eigen community of dat het mag worden doorgeplaatst naar de overkoepelende community. In dat laatste geval kunnen alle bezoekers van www.oirschot.nu dat bericht ook lezen. 

Al het nieuws uit Oirschot verzameld
Op deze manier verzamelen we samen al het nieuws dat er in Oirschot is. Vanuit alle verenigingen, clubs, bedrijven en instellingen schrijven mensen zelf hun nieuwsberichten, publiceren ze foto's en video's en vullen ze de Oirschotse agenda met belangwekkende evenementen, wedstrijden, vergaderingen enzovoort.

Meer informatie?
Klinkt dit interessant? Denk je dat jouw vereniging of club ook zo'n gratis website wil hebben? Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op. Je vindt al mijn contactgegevens bij mijn profiel.

Laten we er samen een prachtige community van maken!

Images

8 Email

Related