×
 

Welkom bij Meer

Meer is een sociale onderneming in opstart.

Meerhoven en Meerrijk krijgen een hart erbij, een gezellige plek om te winkelen en bij elkaar te komen. Meer wordt meer dan een winkel, meer dan een ontmoetingsplek. Bij Meer komen meerdere dingen samen.

Voor lokale ondernemers is het dé plek om hun producten fysiek onder de aandacht te brengen voor bewoners om meer verbonden te raken met de wijk.

meer@hjelpe.nl | 06 1399 2871

Nieuws

Helaas
Helaas
Zojuist ontving ik het volgende teleurstellende bericht: Beste Inge, Nogmaals dank voor uw mail. Echter moet ik u teleurstellen en kan ik voorlopig uw concept niet in behandeling nemen. De eigenaresse van het winkelcentrum heeft het project ‘Kom Proefdraaien’ namelijk tijdelijk stilgelegd. Zodra er meer duidelijkheid wordt gegeven over de invulling van de winkelunits zullen wij, indien u nog interesse heeft, contact met u opnemen. Met vriendelijke groet,
Financiën en CBRE
Financiën en CBRE
Met Martha, die ik via LETS gevonden heb, heb ik vandaag de financiën doorgenomen. Om zeker te weten dat ik geen rare dingen had opgeschreven is het fijn als een professional even mee kijkt.
Training vrijwilligers en taallessen
Training vrijwilligers en taallessen
Op zoek naar mensen die net zo enthousiast zijn over een community shop als ik, sprak ik vandaag met Regina.
Coeur de Beurre
Coeur de Beurre
Op de Feel Good Market legden we contact met Zoë van Coeur de Beurre. Als startende ondernemer laat ze vanaf Strijps S Eindhoven kennismaken met heerlijke Franse patisserie.  Komt ze straks naar Meerhoven?
Ondernemers scouten
Ondernemers scouten
Afgelopen zondag waren Helen en ik op de Feel Good Market om te kijken welke ondernemers we graag in Meer zouden zien.
Contacten leggen
Contacten leggen
Op dit moment zijn we vooral bezig met het leggen van contacten met buurtbewoners en het verzamelen van informatie en kennis.
Website online
Website online
Op woensdag 5 april kwam de website van Meer online dankzij OnsPlatform.tv.
More items >