×
 

KVW 2018 - 9 t/m 13 Juli 2018

De inschrijvingen voor KVW 2018 zijn geopend van 14 Mei tot 11 Juni!!! Zowel kinderen als leiding moeten zich in deze periode aanmelden.
KVW 2018 - 9 t/m 13 Juli 2018

Vanaf Maandag 14 Mei kan er ingeschreven worden voor KVW 2018! Na 11 Juni sluiten de inschrijvingen.

Het aanmelden van uw kind(eren)
Onder het tabblad "aanmelden" kunt U uw kinderen digitaal aanmelden. In het kader van de nieuwe privacy wetgeving, genaamd AVG, zijn wij als Jeugdwerk Ittervoort ook genoodzaakt om een aantal zaken expliciet te regelen waar voorheen weinig aandacht aan geschonken is. Wij vragen informatie betreffende uw zoon/dochter (persoonsgegevens), die als leiding zal fungeren. Dit jaar vragen wij U om schriftelijk toestemming te geven om om te gaan met deze informatie. Deze schriftelijk toestemming zal via basisschool De Schakel verspreid worden. Dit formulier is ook hier online te vinden voor kinderen die niet op deze basisschool zitten. Dit formulier moet ingevuld en ondertekend ingeleverd worden bij Ronald Parren, Violenstraat 12 in Ittervoort.

Het aanmelden voor groepsleiding:
Onder het tabblad "aanmelden" kun je jezelf opgeven als groepsleiding. Belangrijk is dat je tenminste 3 dagen in de week beschikbaar bent om mee te helpen. Ook hier hebben wij een schriftelijk toestemming nodig. Indien je nog onder de 18 jaar bent tijdens het moment van inschrijven dien je door je ouders het formulier te laten invullen. Ben je ouder dan 18 jaar op het moment van inschrijven dan moet je dit zelf doen. Het formulier dient volledig ingevuld en ondertekend ingeleverd te worden bij Ronald Parren, Violenstraat 12 in Ittervoort.

 

8 Email

Related