×
 

Nieuws

Start Surinaamse kookcursus MI BOSIE
Start Surinaamse kookcursus MI BOSIE
Bij voldoende belangstelling starten wij op 23 oktober a.s. weer met een Surinaamse kookcursus. Kosten: 50 euro per blok van 3 lessen; optioneel: deelname afsluitingsavond 10 euro Cursusdagen: donderdag van 19.00 - 21.00 uur Locatie: Scheerderstraat 62 Opgave: ga naar www.mibosie.nl
Hardlopen met het Pluspunt
Hardlopen met het Pluspunt
Na het succes van afgelopen jaar, gaan we ook dit jaar weer van start met een hardloopgroep vanuit het Pluspunt. Vanaf maandag 10 maart verzamelen we om 18.45 uur aan van Thienenlaan 53. De training duurt van 19.00 uur tot 20.00 uur. Als u het leuk vindt om met ons mee te lopen bent u van harte welkom. Opgeven kan bij het Pluspunt.
Open dag het Pluspunt en nieuwbouw
Open dag het Pluspunt en nieuwbouw
Op 15 maart nodigen cliënten en medewerkers van teams Woensel Zuid en Wijksteunpunt het Pluspunt u uit om een kijkje te komen nemen in hun locaties in de wijk Kronehoef. Kom kijken naar onze prachtige nieuwbouw aan de Menno van Coehoornlaan 17, kom een overheerlijke warme wafel eten in wijksteunpunt het Pluspunt aan de Van Thienenlaan 53 of breng een bezoekje aan een van onze cliënten thuis. U bent welkom van 11.00 uur tot 16.00 uur. Als u het leuk vindt, kunt u aansluiten bij een rondleiding.
More items >

Informatie

Vakantie via Rode Kruis
Vakantie via Rode Kruis
Elke jaar organiseert het Rode Kruis in Eindhoven vakanties voor mensen die langdurig ziek zijn en voor mensen met een beperking die niet meer zelfstandig op vakantie kunnen.
Spreekuur Maurice Delil (Wijkcoördinator Kronehoef)
Spreekuur Maurice Delil (Wijkcoördinator Kronehoef)
Als wijkcoördinator van Kronehoef vanuit de gemeente vind ik persoonlijk contact belangrijk. Ik ben aanspreekpunt voor bewoners van Kronehoef. Klachten, wensen en ideeën m.b.t. de leefbaarheid in Kronehoef zijn meer dan welkom.
Juristenspreekuur
Juristenspreekuur
Iedere eerste en derde maandag van 19.00 - 21.00 uur. Toegang gratis. Wordt gehouden in Steunpunt de RAAP, Thorvaldselaan 49.
More items >

Marktplaats (Vraag & Aanbod)

More items >

Welkom op de site van Bewonersvereniging Kronehoef Oost

Op deze site staan het nieuws en de activiteiten voor bewoners van Kronehoef Oost. Als je lid wordt kun je veel meer zien van het nieuws en verenigingen, zelf een oproep op marktplaats zetten, chatten met buurtbewoners.

Lid worden gaat als volgt:

  1. Klik in de linker bovenhoek op "Registreer" .
  2. Vul de gegevens in, en bevestig. 
  3. Je ontvangt een Email. Bevestig deze door op de link te klikken.