×
 

Welkom!

Welkom!

Welkom op de nieuwe website van Jeugdwerk Ittervoort! Op deze website vindt u een verzameling van nieuws, activiteiten en foto's van het Kindervakantiewerk, de Wandel4Daagse en de Lichtjestocht!

U kunt ook de respectievelijke websites bezoeken door naar het kopje "Jeugdwerk sites" te gaan. Hieronder verschijnt dan een menuutje waar u een van de sites kunt kiezen!

 

Afbeeldingsresultaat voor inschrijvingen geopend

Keywords : 

Related

Welkom! KVW 2019
Welkom! KVW 2019
De inschrijvingen voor KVW 2019 zijn geopend van 20 Mei tot 28 Juni!!! Zowel kinderen als leiding moeten zich in deze periode aanmelden.
Lichtjes Tocht 2015
Lichtjes Tocht 2015
Op zaterdag 19 december wil jeugdwerk Ittervoort het jaar sfeervol afsluiten met alle kinderen van Ittervoort en hun familie. We houden een lichtjes tocht van ongeveer 5 km. lang door Ittervoort en omgeving. Tijdens deze tocht hoeven jullie alleen maar de lichtjes te volgen en te genieten van alle sfeervolle taferelen die jullie tegen komen. Na ongeveer een uurtje wandelen komen jullie weer terug bij de Blokrthut. Daar is ook de gelegenheid om een drankje of een hapje te kopen. Start tussen 18:30 en 19:00 uur.
Welkom!
Welkom!