×
 

Helpdesk

Mocht u problemen ondervinden tijdens het gebruik van OnsPlatform.tv kunt u ons altijd mailen en tijdens kantooruren bellen. Wij helpen u graag verder!

Email: helpdesk@onsplatform.tv
Telefoon: 085-4011209 (ma t/m vr 9:00 - 17:00)


Aan de rechterkant vind u een aantal veel gestelde vragen. Deze geven wat basis informatie over OnsPlatform.tv en de communities. In het menu en onder deze tekst vind u het kopje "Kennisbank" waar wij een hoop standaard handelingen stap voor stap uitleggen. Staat uw vraag hier niet bij dan bent u natuurlijk altijd welkom om contact met ons op te nemen.

Geen beeld bij het beeldbellen?

Wanneer u achter een firewall zit (vaak bij bedrijven en scholen) kan de videoverbinding geblokkeerd worden. Vraag uw IT afdeling in dit geval om poorten 80, 443, 3478 en 49152 tot 65535 (TCP/UDP) open te zetten. Mocht het nog steeds niet werken neem dan contact op met de helpdesk.

Beter bereikbaar zijn? Installeer de Beeldbel tool!

Wist u dat er een apart programmaatje voor uw computer beschikbaar is waarmee u altijd bereikbaar bent om te beeldbellen? Het is heel simpel te installeren en geeft u direct een melding wanneer iemand u uitnodigd om te beeldbellen.

» Installeer de Beeldbel tool (vereist Google Chrome)

Kennisbank

Hieronder vindt u informatie over het gebruik van en de verschillende begrippen op OnsPlatform.tv. We blijven informatie aanvullen. Mist u nog iets? Schroom dan niet contact met ons op te nemen!
Community - Prullenbak
Community - Prullenbak
Iedereen verwijdert wel een keer iets per ongeluk, daarom gaan alle verwijderde content items eerst naar de prullenbak. Zo kunt u altijd iets terughalen dat u per ongeluk heeft verwijderd!
Contentsoort - Artikel
Contentsoort - Artikel
Een artikel kan bijvoorbeeld inhouden een nieuwsartikel of verslag. Deze kan weergegeven worden met de plaatsingsdatum en een kleine afbeelding of als een volledige pagina zonder extra functies.
Aan de slag - Lid worden van een community
Aan de slag - Lid worden van een community
Dit artikel legt u stap voor stap uit hoe u lid kunt worden van een community. Door lid te worden kunt u deel nemen aan discussies, afgeschermde informatie bekijken en andere leden emailen.
Community - Niet OK
Community - Niet OK
Soms wordt er iets geplaatst wat niet acceptabel is. Leden kunnen dit aangeven door op "Niet OK" te klikken. Hieronder wordt uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.
Community - Gebruikers uitnodigen en accepteren
Community - Gebruikers uitnodigen en accepteren
Een community is leuk, maar in uw eentje is er niet veel aan natuurlijk. Hier leggen wij uit hoe u personen kunt uitnodigen voor uw community en hoe u lidmaatschap aanvragen kunt goedkeuren.
More items >

Helpdesk chat

Veel gestelde vragen

Dit is een overzicht van enkele van de meest gestelde vragen aan de OnsPlatform.tv helpdesk.

Wat is een community?

Een community is een website die u kunt aanmaken op OnsPlatform.tv. Andere leden van OnsPlatform.tv kunnen lid worden van uw community (met uw goedkeuring) en zo deelnemen.

Hoe word ik lid van een community?

Als eerste zult u lid moeten worden van OnsPlatform.tv, dit kan door naar de website te gaan en linksboven in de zwarte balk op “Registreer” te klikken. Na registratie en het activeren van uw account via uw email adres bent u automatisch ingelogd. Nu kunt u naar de gewenste community gaan en hier linksboven in de zwarte balk op “Lid worden” klikken om lidmaatschap aan te vragen.

Mag iedereen een community aanmaken?

Uiteraard! Of u nu een hobbyist bent en graag een plekje wilt om uw kunst te tonen, u de dirigent bent van een koor of u de voorzitter van een vereniging bent, u bent allen welkom! OnsPlatform.tv biedt u een eigen hoekje op het internet.

Waarom OnsPlatform.tv en niet bijvoorbeeld Facebook?

OnsPlatform.tv richt zich op gemeenschappen en op samenwerken. Het biedt een plekje voor u en anderen met gelijke interesses om zaken te bespreken, informatie te delen en contact te houden. Daarbij kunt u een community helemaal eigen maken, met uw eigen kleuren, een mooi logo en zelfgekozen foto’s als achtergrond, hoofd en/of voet van de website!

Is informatie op mijn community wel veilig?

U kunt zelf bepalen of een artikel of pagina afgeschermd is voor niet-leden van de community. Daarnaast kunt u nog ledengroepen aanmaken binnen de community en een artikel of pagina alleen tonen aan een bepaalde ledengroep. Gasten en leden zonder toegang kunnen afgeschermde informatie niet bekijken of opvragen.

Hoe vraag ik een community aan?

Heel simpel! Ga naar www.onsplatform.tv en zorg dat u ingelogd bent*. Klik dan bovenin de zwarte balk op “Community aanvragen” en vul alle benodigde informatie in. Wij zullen uw aanvraag bekijken en goedkeuren.

*Heeft u nog geen account? Ga dan naar www.onsplatform.tv en klik linksboven in de zwarte balk op “Registreer”. Na het invullen van de benodigde informatie krijgt u van ons een email. Met de link in deze email kunt u uw account bevestigen en bent u automatisch ingelogd.