×
 

WoenselFest: muziekevent op 14 februari (De Uitwijk)

Jongeren die elkaar wekelijks ontmoeten in jongerencentrum de Uitwijk organiseren op 14 februari 2020 hun eigen muziekevenement genaamd ‘WoenselFest’.
WoenselFest: muziekevent op 14 februari (De Uitwijk)

Elke week komen deze jongeren samen om hun skills rondom muziek te verbeteren. Het is de bedoeling dat dit evenement meerdere keren in het jaar terugkomt. Iedereen is welkom! Tijdens het evenement krijgen de jongeren een moment op het podium zodat ze hun talent kunnen laten zien. Zo creëer je een win-win situatie. De jongeren kunnen zich profileren en inspireren tegelijkertijd weer anderen om mee te doen.

Eind februari gaan jongeren uit Woensel-Zuid naar Bosnië om daar aan de slag te gaan met het opknappen van een internaat waar 150 jongeren wonen. Ook gaan zij leuke activiteiten verzorgen in samenwerking met die 150 jongeren. Het geld wat door dit evenement wordt opgehaald wordt gespendeerd aan hun reis naar Bosnië.

Images

8 Email

Related

We zijn op zoek naar jou!
We zijn op zoek naar jou!
Ben jij creatief goed in koken en vind jij het leuk om een groep kids tussen de 8-11 jaar oud te begeleiden? Dan zijn wij opzoek naar jou!!
We heten Jimmy welkom en wensen hem succes!
We heten Jimmy welkom en wensen hem succes!
Dit is onze nieuwe Sociaal Beheerder Jongerencentrum “De Uitwijk”, Jimmy van der Schoor.